Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
od 1. srpnja

Uskoro natječaj za obnovu poljoprivrede uništene u potresima

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/3
18.05.2021.
u 14:49

Postupak procjene šteta od strane gradskih i općinskih povjerenstava za procjenu šteta od prirodnih nepogoda je u tijeku

S obzirom na veliki interes poljoprivrednika koji žele obnoviti svoj poljoprivredni potencijal koji je uništen u potresima, Ministarstvo poljoprivrede podsjetilo je kako će 1. srpnja 2021. godine biti objavljen novi Natječaj za provedbu tipa operacije 5.2.1. „Obnova poljoprivrednog zemljišta i proizvodnog potencijala“.

Natječaj će biti otvoren od 1. srpnja do 1. rujna 2021. godine, a putem natječaja će se moći obnoviti uništeni poljoprivredni potencijal (poljoprivredno zemljište, višegodišnji nasadi/bilje, plastenici, staklenici, oprema, poljoprivredna mehanizacija i priključci, poljoprivredne gospodarske zgrade, domaće životinje).

Postupak procjene šteta od strane gradskih i općinskih povjerenstava za procjenu šteta od prirodnih nepogoda je u tijeku i svi poljoprivrednici koji žele obnoviti uništeni poljoprivredni potencijal će imati dovoljno vremena za prikupljanje potrebne dokumentacije.

VIDEO Građani u Sisku zbog posljedica potresa glasaju pod šatorima

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije