Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon uhićenja glavnog ravnatelja HRT-a

Uskoro bi mogla biti pokrenuta procedura razrješenja Kazimira Bačića

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/3
01.07.2021.
u 11:37

Ovo što se dogodilo, situacija je bez presedana. U povijesti HRT-a nikada se nije dogodilo ovako nešto. I zato je cijela ova situacija prilično osjetljiva - kažu nam kolege i kolegice s Prisavlja

Jučerašnje uhićenje glavnog ravantelja HRT-a Kazimira Bačića nametnulo je pitanje - tko sada upravlja javnom radio-televizijom te kakva će biti Bačićeva sudbina što se tiče prisavske funkcije.

Kako smo danas neslužbeno doznali s HRT-a, umjesto uhićenog Bačića, HRT-om u ovom trenutku, kao zamjenik glavnog ravnatelja, upravlja ravnatelj poslovne jedinice Program Renato Kunić. No, s Prisavlja smo doznali i to da bi uskoro mogla biti pokrenuta i procedura razrješenja uhićenog glavnog ravnatelja HRT-a Kazimira Bačića, o čemu odlučuje Nadzorni odbor HRT-a koji ima pet članova. A tu odluku o razrješenju glavnog ravnatelja NO mora donijeti većinom od tri glasa.

- Ovo što se dogodilo, situacija je bez presedana. U povijesti HRT-a nikada se nije dogodilo ovako nešto. I zato je cijela ova situacija prilično osjetljiva - kažu nam kolege i kolegice s Prisavlja.

Video: Uhićenja u Zagrebu: USKOK istražuje i neke suradnike pokojnog Milana Bandića te glavnog ravnatelja HRT-a Kazimira Bačića

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar southman
southman
12:33 01.07.2021.

Hoćemo Lillu Bačić umjesto Kažimira Bačića.

ST
strahimir
16:24 01.07.2021.

Čekinjasti krmak samo je pustio da YUTEL koji su formirali galić i radman prema nalogu komunjarske zločinačke partije nastavlja nesmetano terorizirati narod koji ga plaća. Tko može danas smjeniti novinarsku jugo bagru kao što je stanković, trbovićka, severova, šimička, popovička, krstanović, ugojena, alfir, mikleušička ...i brojna ostala bagra ? Zato to smeće od YUTEL-a treba likvidirati i osloboditi narod plaćanja svog neprijatelja.

GL
Glavica
12:46 01.07.2021.

svako blokiranje kometatora VL izgubi 9 kuna sad zamisli koliko kuna su izgubili na blokiranju kometatora u zadnju 3 godine stvarno su nesposobni ne samo sto gube citatelje nego i novce pisi kuci propalo je

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije