Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon javnog nastupa

USKOK zatražio dostavu dokumentacije i istragu Linićevih navoda

Slavko Linić
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
02.06.2014.
u 12:58

USKOK je od nadležnih državnih tijela zatražio žurnu dostavu cjelokupne dokumentacije o svim slučajevima koji su spomenuti u javnim nastupima

U povodu brojnih upita novinara u vezi s tvrdnjama bivšeg ministra Slavka Linića koje je iznio u javnim nastupima, DORH je objavio kako je "nakon obraćanja javnosti bivšeg ministra financija Slavka Linića na konferenciji za novinare, USKOK poduzeo sve potrebne radnje radi provjere njegovih navoda."

 – Od nadležnih državnih tijela zatražena je žurna dostava cjelokupne dokumentacije o svim slučajevima koji su spomenuti u javnim nastupima, dok je od policije zatraženo provođenje kriminalističkog istraživanja – javlja DORH. Ovi navodi znače da će bivši ministar financija Slavko Linić ubrzo biti pozvan na davanje iskaza u DORH.

>> Puhovski, Krizmanić i Šiber: Ovo nije samo problem SDP-a nego cijele Vlade

Komentara 65

KR
kresimirn
13:09 02.06.2014.

hocemo li biti prvi u povijesti covjecanstva da imamo 2 premijera u buksi ?

Avatar Viking_
Viking_
13:03 02.06.2014.

Nadam se da nije ovo samo zabava za javnost već da će poduzeti konkretne korake, i da će protresti i Linića i MIlanovića

US
UsnatiVucic
13:21 02.06.2014.

Lijen,arogantan,nesposoban,bahat,nepotisticka priroda ,anacionalan,anti-talent za komunikaciju sa ljudima,kriminalan - fatalna kombinacija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije