Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIVELI GA
Povratak na članak

10 godina iskorištavao moćnu poziciju u Poreznoj? Pomagao pojedincima da plaćaju manje poreza

Sumnjiči ga se da je u više desetaka slučajeva poduzimao radnje kojima je omogućio da fizičke i pravne osobe plate manje poreza no što su trebale

Komentari 27

TH
than
16:52 07.02.2018.

Muvao 10 godina ? Pravo je pitanje kome je stao na 'zulj' 2017te godine...

VL
MA
marsovac
16:21 07.02.2018.

stvarno,........vi se zezate,....tako nesto ne postoji u Hrvatskoj,........poreznoj, gradjevinskoj,..inspekcijama,...natjecajima za radna mijesta,..............neeeee to ne postoji u Hrvatskoj,....vi ste se sigurno zabunili.

VL
DU
Deleted user
16:49 07.02.2018.

Ovaj je nešto gadno zgriješio. Dakle svi porezni referenti to rade. SVI, onaj koji se boji za svoje radno mjesto ili pokušava biti pošten, dobije naređenjei i opet isto. I ne samo to. Dopušta se uplata minimuma (doprinosi i zdravstveno) bez da radnik dobije svoj dio. I to porezni referenti dopuštaju.. to se pogotovo tolerira ekipi koja je bliska političarima.. i to nema veze jel blizak HDZu ili SDPu, HNS-u (ili sada GLAS-u)... to je mafija koja je uredila da "biznismeni" koji su njihovi mogu "zarađivati" hrpe para, graditi kućerine i vile a radnika tko šiša.. naravno ovaj dio koji bi trebao ići radniku ide SDPovcu ili HDZovcu.... stoka...nema pod nebom tako blesavog naroda kao što su Hrvati koji to toleriraju i u tome sudjeluju!

VL
NV
NV
18:51 07.02.2018.

Treba mu dat orden.

VL
SM
san.martino
05:03 08.02.2018.

A sta je sa onima kojima je pomagao?

VL
GO
gordana93
16:52 07.02.2018.

kakav biser jos izgleda da je na radnom mjestu u poreznoj upravi pisao prigovore i zalbe u ime tih pravnih i fizickih osoba to mu je bilo lakse, odmah je i predao na urudzbeni u poreznoj da ne mora postarinu placati za glupost treba dobti 10 godina zatvora boze dragi kakav bahatluk

VL
RG
RuzaSapina56@gmail.com
16:43 07.02.2018.

Kada ćemo čitati nešto pozitivno?

VL
QW
Qwertzu
19:17 07.02.2018.

Ne vidim u čemu je problem? Koristio je svoje znanje da savjetuje pojedince kako bi u zakonskim okvirima platili manje poreza. To zanimanje zove se porezni savjetnik. Referenti u Poreznoj bi svi trebali tako savjetovati građane i poduzetnike.

VL
ZA
zagster
21:23 07.02.2018.

Kaj ima barem jedan pošteni Hercegovac? Nikad vi nebute Hrvati...

VL
RI
rightside
19:02 07.02.2018.

bas zanimljivo,,pogodovao jednima a drugima nije,,joooj jako mi je to slicno sa smjenjivanjem drugarice dalije oreskovic,,ona je isto tako radila, protiv istih uvjek ali ako je radila protiv "ovih drugih" ti drugi obicno nikad nisu platili nikakvu kaznu,najbolji primjer ono oko druga kotromanovica, pa grbina, pa jos nekih partijasa,,))) a zasto? ocito zato jer drugarica ima jako dobrog "savjetnika" u liku druga s. letice..koji je davno izbacen iz hdz-a i sad se fino sveti svojom dojucerasnjim "kolegama"))))) tako da ce bas najbolji potez maknut tu dariju sto dalje od visoke politike..mozda njezin punac il sta vec,promjeni stranu po kojoj ce udarat,,))))

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
01:20 08.02.2018.

Hvala našem Hrvatskom Bogu što je proradila pravna država u lijepoj našoj. Iz ovog teksta proizlazi da je osumnjičeni desetak godina pisao žalbe i prigovore poreskim obveznicima, protiv akata poreske uprave i tako im smanjio obveze. Ako ovaj nije naa drugi način pogodovao poreskim obveznicima, on je neovlašteno pružao pravnu pomoć i oduzimao nasušni kruh našim velikomučenicima odvjetnicima, što ne mora biti ni kazneno djelo ukoliko za isto nije uzimao sebi naknadu. Za vrijeme strašne komunističke tamnice u općini je postajala služba pravne pomoći za pisanje takvih podnesaka, ako stranka nije imala novca za odvjetnike derikože. Osumničenog treba za ovaj strašni zločin osuditi na maksimalnu kaznu zatvora, da se vidi, da se zna, tko se kome dopada. Ljudi moji kakve li sprdnje od države i njenih vjerodomoljubnih branitelja koji stoje na braniku u Večernjaku, da se čovjek krsti nogama i rukama. Sve žrtve koje su dvonožni papkari podnijeli za slobodu u nezavisnoj državi su se više nego isplatile, zar ne?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.