Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bez računa
Povratak na članak

USKOK u Omišu: 2.000 kućanstava usmeno oslobođeno komunalija?!

Pročelnik Neno Mimica rekao je kako su kućanstva u Zagori bila “oslobođena plaćanja komunalne naknade političkom odlukom o kojoj se za mandata gradonačelnika Ivana Škaričića nije raspravljalo"

Komentari 7

BU
bubimima
09:36 17.01.2014.

Ovo je samo još jedan primjer korupcije (kupovanje glasova birača) koji pokreće Hrvatsku i dovodi u krajnjem rezultatu do sve veće nezaposlenosti.

VL
DU
Deleted user
07:39 17.01.2014.

Zato drugih 2000 kućanstava plaća duplo. Rješenje: prepolovit komunalni doprinos ojeg trebaju plaćat svi.

VL
Avatar tituš
tituš
22:05 16.01.2014.

Trebalo bi pitati ove partizane koji bi samo punili proračun koji samo njima služi, što su to oni učinili za zagoru, koliko su centimetara asvalta napravili, koliko su centimetara javne rasvjete i drugih komunalnih uređenja učinili u toj zagori, koliko su groblja uredili, za što bi taj narod trebao plaćati komunalnu naknadu, za koji to standard??? Kada su htjeli put, sami su ga plaćali, kada su htjeli telefone sami su platili i isfinancirali, da bi im to netko za nula kuna predao DT, hoće li vodu da nisu žedni, moraju platiti zlatom! U čemu i zbog čega bi plaćali komunalnu naknadu. Hrvati konačno moraju donijeti odluku o prestanku financiranja države, stvoriti novo zakonodavstvo i postaviti odgovorne marne i domoljubne ljude koji će o svemu brinuti, a ne udbaško - partizansku kopilad koja će ih i dalje pljačkati!

VL
NV
novo vriijeme
13:02 17.01.2014.

Kakav li je bio ključ za odabir 2000 domaćinstava, stranački ili samo interesni?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.