Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOSPODARSKI KRIMINAL
Povratak na članak

USKOK proširio istragu protiv Josipe Rimac

Policijski ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta podnio je Uredu za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta Posebno izvješće s novim saznanjima.

Komentari 15

Avatar taqa
taqa
21:25 26.08.2020.

Dok sjedi mogla bi okretati pedale i proizvoditi struju.

VL
ZI
Zir
18:41 26.08.2020.

Pisu ovdje samozvani desni komentatori,kako im je Milanović sve simpaticniji, kad bolje razmisle, u stvari naj simpaticnioji politicar i da se promjenio otkako je izabran od koalicije SDP - Škoro, imaju pravo, vise ne ide ljubavnici avionom u Rijeku vec s familijom u Albaniju brodom ratne mornarice, pomak!!!

VL
Avatar taqa
taqa
21:23 26.08.2020.

Jadna žena, a samo je htjela pomoći. Nije ona kriva što joj se novčanice lijepe za prste, koje joj drugi podmeću.

VL
ZI
zivko1
07:35 27.08.2020.

A koliko ih još ima na slobodi koji su isti kao Rimac.

VL
DU
Deleted user
07:34 27.08.2020.

Podrška Josipi! Čestitke Franji Luciću lizaču što je uspio otjerati u zastaru 600 000 kn poreznog duga i time oštetiti Hrvatsku! Čestitke neka prime i HDO-vi mučenici Mamić i Horvatinčić! Čestitke svim HDZ-ovcim načelnicima općina koji su cijeli proračun spiskali na jagnjetinu i time potaknuli male OPG-ove!Čestitam i Ivi Sanaderu na odličnom ugovoru INA-MOL! Građani Siska su vam zahvalni jer napokon udišu čisti zrak, nema industrije, sada neka i Rijeka slijedi taj primjer!

VL
Avatar Uhljeb25
Uhljeb25
09:23 27.08.2020.

Aaaa sirota njuće sad za sve optužiti, ljudi namještaju milijunske poslove, primaju razne darove, putuju okolo na naš račun, poberu poticaje i nikom ništa. Izgleda da će Sanader dobiti cimericu.

VL
CL
Clintistvud
22:35 26.08.2020.

Lako za nju,izvuci ce se ona ima puna drzava iste vrste,a neko veci je vani i samo posmatra,Ubaci temu cetnici,ustase i partizani,ma tko vise se sjeca Josipe Rimac

VL
SA
sargu123
19:31 26.08.2020.

Neka samo Rimac ostane tamo gdje je. Ona sigurno zna zašto je tamo.

VL
Avatar Kordunusrcu.
Kordunusrcu.
07:53 27.08.2020.

Svako toko se bori i protivi izgranji bilo kakvi energetski izvora,ni je normalan,jer to je napredak svake drzave,a ne nesto drugo.

VL
MI
mirokrcmar
23:33 26.08.2020.

ona je nevina,bez veze su ju glupi policajci uhapsili,nema nikakvih dokaza,to je grozno,prava katastrofa...volim te josipaaaa...

VL
DD
ddh
22:40 26.08.2020.

USKOK i PNUSKOK jos nisu dokazali niti prvotne optuzbe. Kad su je hapsili morali su imati dokaze u rukama, a ne je hapsiti, pa onda traziti dokaze. To je sve glupost za zabavljanje naroda. Jer ako imaju dokaze, onda je optuznica trebala biti vec davno podignuta.

VL
MK
MKinkognito60
19:20 26.08.2020.

Što se tiča uopće njenog nezakonitog utjecaja na bilo koga, sumnjam u istinitost. U hrvatskoj su razna udruženja koja se protive vjetro elektranama, solarima, mini elektranama, zapravo svakoj proizvodnji jer nađu kako to šteti okolini. Hapšenje odnosno cijela israga je tempirana na predizborno vrijeme kako bi se napravila zbrka. Istraga nije privedena planiranom kraju jer je rimac probila takozvane mjere. Hrvatske šume veš dugo imaju mutne poslove gdje su idejni vođe iz područja sive eminencije koja je bila jaka i prije devedeset, poneki od tih starih još su aktivni ali imaju nasljednike posebno u jednoj stranki, imaju dosjeee kojima mogu pritsnuti puno ljudi. Sada je uskok upozorio ene koji se moraju sakriti i koji moraju dobro počistiti dokumente i to obješaju Rimac. Primjer kako se to radi, diže se galama na LNG terminal a na obali krka čuvaju se i održavaju postrojenja koja se mogu aktivirati, vlasnik je nekad slamnato poduzeće UDB-e. Ukoliko sabotiraju LNG zbog ugovara sa financjerima država bi morala za puno veće novce od novca za LNG plaćati najam kapaciteta na kopnu. Mislite da je trganje instalacija u pločama kad se tanker nije baš nježno usidrio. Možda je i to bilo u vezi instalacija na Krku. Treba prokazat sve one koji ucjenjuju i državu i radnike kapitalom otetim još prije domovinskog rata pa ako nije bilo lustracije od strane države bit će lustrasija od strane naroda. SDP i Škoro su pali baš zato jer nisu uspjeli zaštiti interese sive eminencije.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.