Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRODAVALI ISPITE
Povratak na članak

USKOK podigao optužnicu protiv 38 profesora i studenata osječkog fakulteta

Student H.P. ispit je popunio kod kuće i dobio prolaznu ocjenu

Komentari 9

KA
kafka
18:59 09.06.2014.

Napokon!!

VL
DA
Dagobert
22:43 09.06.2014.

A di je Bandic stigao s krivotvorenim Diplomama u njegovom utijecajnom polju? Medurezultat bijah preko 40 krivotvorenih Diploma. Kad ce se saznati konacni rezultat druze Bandicu ??

VL
Avatar bosanac1951
bosanac1951
20:43 09.06.2014.

Banda banditska i profesori i studenti.....Halo neki tamo student popunio ispit kod kuće i prolazna ocjena....Koji licemjeri, sram vas može biti....Ma treba ih sve kazniti da se sve praši....Ma kako bi onda završili strojarski fakultet kao ja (1976...5 godina i 2 mjeseca, 10 semestara) ????????????

VL
IV
ivanvinkovci
21:51 09.06.2014.

Mislim da u ovome ima puno kolateralnih zrtava i da sve osobe s popisa nisu krive ali i da puno njih bi trebalo bit na popisu a nazalost nisu tu... misljenja sam da treba stat na kraj korupciji na svim mogucim razinama i to sto prije i zato pozdravljam sve napore da se kriminalce dovede pred lice pravde...

VL
DA
Dagobert
22:36 09.06.2014.

Ma sve je to u HR tako. Ma cijeli balkan. Sve je namjesteno. Diplome Ispiti Doktorati itd. Zar nisu sposobnosti takozvanih Elita i Inteligencije direktno proporcijonalni i s gospodarskom situacijom doticne zemlje? Itekako. Ovdje u njemackoj penzionerska osiguranja i ne uvazavaju ljecnicka svjedocanstva iz Hrvatske nego salju Autobuse u HR da bi se pokupili ti takozvani bolesnici te se pregledali ovdje u BRDu. Broj prevaranata Ljecnika je strasan. Netreba se Nikica Gabric obroniti samo na pojedine osobe koje ga smetaju. Sad dragi nikica imas bratica od Milanovica- Boska Poljaka i ovdje isto tako preko medija zatrazi na osnovu kojeg oboljenja je taj JNA oficir primao od 1990 penziju a bilo mu tada 31 ili 32 Godine. Lustracija i bez nje nista. I najzadnje: jedan moj susjed u HR je operiran u splitu zbog tumora na zljezdi koja proizvodi pljuvacku (Parotis Adenom). Ljecnik se dobro raspitivao kog on sve ima. Saznavsi na ima Bracu u Njemackoj rekao je tom "seljaku" da ga moze samo jos spasiti jedna specijalna terapija koju on mu moze nabaviti iz inozemstva ali ona kosta 3000 Maraka. Nikad taj covjek se nije nacrtao vise kod tog doktora u splitu i umro je 20 Godina kasnije od starosti. Nije dakle imao zlocudni (Carcinom) nego dobrocudni (Adenom) od Parotisa desno. Bez nemilosrdnih cistki u cijelom drustvu nema Buducnosti. Amen.

VL
Avatar tajar
tajar
19:26 09.06.2014.

A optužnica protiv JBT?

VL
CR
cronada
19:07 09.06.2014.

Bas napokon, pa javno se je znalo i zna se koliko i kome se treba uplatiit, za ispite, ZALOSNO je da prosvjetari i medicinari jos uvijek rade i za "plave" kuverte ali izgleda da i to ide napokon kraju! AA koliko je njih koji sa rade sa takvim DIPLOMAMA a kako se moze to dokazati? Oh ima jos puno tu smeca.

VL
Avatar Sveušesnaest
Sveušesnaest
19:45 09.06.2014.

Sramota.....ovi su zauvijek bacili ljagu na tu časnu profesiju....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.