Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije bilo kaznenog djela

USKOK odbacio kaznenu prijavu protiv ravnateljice Porezne uprave Jasne Kropf

USKOK
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
28.09.2015.
u 15:03

USKOK je zaprimio kaznene prijave triju zaposlenica Porezne uprave, u kojima podnositeljice prijava navode da su ravnateljica Porezne uprave i pročelnica Područnog ureda Zagreb dogovorno donijele rješenja o njihovu premještaju na druga radna mjesta u Poreznoj upravi suprotno Zakonu o državnim službenicima

USKOK je odbacio kaznene prijave podnesene protiv ravnateljice Porezne uprave Jasne Kropf i pročelnice Područnog ureda Zagreb Nade Pavlinić zbog zlouporabe položaja i ovlasti.

– Nakon što je USKOK zaprimio kaznene prijave triju zaposlenica Porezne uprave, u kojima podnositeljice prijava navode da su ravnateljica Porezne uprave i pročelnica Područnog ureda Zagreb dogovorno donijele rješenja o njihovu premještaju na druga radna mjesta u Poreznoj upravi suprotno Zakonu o državnim službenicima te da su time na njihovu štetu iskoristile svoj položaj, provedeni su detaljni izvidi. Iz rezultata izvida proizlazi da u postupanju ravnateljice Porezne uprave i pročelnice Područnog ureda Zagreb u upravnom postupku donošenja predmetnih rješenja nisu utvrđeni elementi prijavljenih kaznenih djela niti drugih kaznenih djela koja se progone po službenoj dužnosti, te su slijedom navedenog donesena rješenja o odbačaju kaznenih prijava – stoji u priopćenju USKOK-a.

>> 'Nevina sam. Koji bi bio motiv da ja izlažem sebe i svoju obitelj?'

Komentara 3

Avatar juricamesko
juricamesko
15:34 28.09.2015.

to su one tri djelatnice koje su istraživale Krešu Milanovića oko šverca zlata i pranja novca za neku od južnoameričkih mafija. pa naravno da su opravdano premještene na nova radna mjesta. neće nitko uznemiravati dinastiju Milanović.

GU
gustirna
17:34 28.09.2015.

Prema dojavi americke dea tri poreznice su istrazivale kriminal pranja novaca drogeraskih kartela preko otkupa zlata u hrvatskoj i dosle u istrazi do pismohrane i mafijaske obitelji mikanovic....pod hitno je istraga zaustavljena a poreznice dobile premjestaj na nize funkcije...bilo je za ocekivati da ce jugokomunisticki uskok odbaciti prijavu a jugokomunisticki mediji zataskati ovu aferu od miljardu kuna ....cak ni sada kada je sramotni jugouskok odbacio prijave njihovi mediji nam ne javljaju o cemu je bila kaznena prijava.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije