Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta

USKOK od jutra u zagrebačkoj gradskoj upravi. Tomašević: Podržavamo neovisan rad državnih institucija

Patrik Macek/PIXSELL
30.06.2021.
u 09:53

Gradonačelnik Tomislav Tomašević kratko je poručio kako nova gradska uprava potpuno podržava neovisan rad državnih institucija

Iz Grada Zagreba poslali su priopćenje da su jutros u 6 sati službenici Državnog odvjetništva Republike Hrvatske, Ureda za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta, započeli izvide u službenim prostorijama Gradske uprave na Trgu Stjepana Radića 1.

Gradonačelnik Tomislav Tomašević kratko je poručio kako nova Gradska uprava potpuno podržava neovisan rad državnih institucija te kako će se i dalje zalagati za transparentnost rada gradske uprave, svih gradskih ureda, poduzeća, ustanova i povezanih društava.

Ključne riječi

Komentara 36

Avatar essek22
essek22
10:13 30.06.2021.

Goni bandu preko izvora!! Smradovi, šta su napravili od Zagreba...

SA
sargu123
10:03 30.06.2021.

Čiščenje Bandićevog smeća, nadam se.

NE
Neonacionalist
10:32 30.06.2021.

Sav trud i rad istraznih organa pada u vodu zbog jako loseg pravosudja a u taj osinjak se dosad nitko nije usudio dirati osim Mamica opet iz svojih razloga i veoma ciljano . Ali HDZ je korupcija i korupcija je HDZ i oni su to ugradili u same temelje ove drzave od pocetka i to je njihova esencija a tko ima snage i volje raskopavati sve do temelja pogotovo sto ovi i dalje uzivaju neshvatljivu potporu znatnog dijela gradjana i na vlasti su.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije