Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Turudić odbio zahtjev
Povratak na članak

Uskok je pokušao nedopušteno utjecati na sud

Prošli tjedan tužitelji su zatražili izuzeće suca Horvatovića u slučaju "kamioni", a to su najavili putem medija prije nego što su predali formalni zahtjev

Komentari 11

ZI
Zir
11:14 10.12.2013.

Nazalost sprega Uskoka i medija je svakodnevna, vec godinama, i sto je najgore, svi oni misle da pomazu pravdi i demokraciji, a tonu skupa sve dublje i dublje u mocvaru!!!

VL
AM
ameris
10:28 10.12.2013.

Medijski najaviti podnošenje zatjeva za izuzećem nije nikakav "pokušaj nedopuštenog utjecaja " već jasna i očigledna opstrukcija cijelog procesa.Naj bolje da toga nije svjestan Predsjednik županijskog suda.

VL
AB
abendblatt
13:07 10.12.2013.

Vazi li to i za Milanovica, Pusicku grbina i ostale kukurikavce koji su najavili tri tjedna prije zahtjeva za referendum o cirilici da "nece proci", ma u kakvoj mi to zemlji zivimo?, tko vodi ovu zemlju? jadnijeg pravosudja nema nigdje.

VL
Avatar Prosenjak
Prosenjak
15:44 10.12.2013.

Sramota je uopće da Stjepan Mesić i Budimir Lončar mogu ovako utjecati na USKOK, da plasira ovakve nesuvisle žalbe u kojima kažu da oni traže izuzeće suca jer nisu zadovoljni njegovim odlukama. Dokad ćemo mi morati trpjeti da oni kojiji bi najviše trebali čuvati Ustav i zakone ove države da se događa upravo suprotno, da ih oni najviše krše? Kao da smo mi svi budale pa ne znamo da je ova afera izbila ne zato jer se nije uzeo jeftiniji MAN, već zato jer nije uzet skuplji Daimler, pa je Stjepan Mesić ostao bez provizije, a taj je u stanju sve oprostiti, taj je u stanju danas vikati da je Hrvatska nastala 10. travnja a sutra da nastala "29. novembra", jer taj nema ideologije, ali kad mu se dirneš u proviziju, taj na noge diže sve živo i neživo. Sramota je da jedan takav čovjek kojem je odavno mjesto u zatvoru zbog čitavog niza kaznenih djela, od korupcije, preko ratnog profiterrstva, do špijunaže protiv RH, krivokletstva na sudu itd, može utjecati na institucije hrvatske države, i to one koje bi se trebale baviti čuvanjem zakona i stvaranjem preduvjeta za izvršenje pravde. Stoga pozdravljam ovu hrabru odluku suca Turudića, ali mu isto tako zbog nje prognoziram velike probleme u skoroj budućnosti.

VL
BA
bayro100
14:48 10.12.2013.

Bravo Ture!

VL
Avatar panceta
panceta
14:28 10.12.2013.

ma ajde ?

VL
Avatar mlijeko
mlijeko
17:01 10.12.2013.

Kao USKOK ne zna da se u tijeku sudskog postupka više ne mogu predlagati novi svjedoci tj. zbog prekluzije, odnosno gubitka prava na predlaganje novih dokaza. Jasno im je da su izgubili proces u aferi "kamioni", pa pokušavaju na svee načine raditi pritisak na pravosuđe. Trebao bi sada USKOK poduzeti istragu protiv USKOK-a zbog utjecaja na sudbenu vlast.

VL
Avatar petrolio
petrolio
19:06 10.12.2013.

sreća da postoje suci koji ne padaju pred političkim pristiscima

VL
Avatar MK
MK
14:18 10.12.2013.

...zasto je Turudic uopce bio medu uzvanicima pri proslavi pristupanja Hrvatske Europskoj Uniji?!

VL
Avatar Matija Gubec
Matija Gubec
20:27 10.12.2013.

Šteta mislim da bi ta dvojica svjedoka imali sto za reci, ako se hoće istina !

VL
DR
drugTitoforever
11:35 10.12.2013.

Pusti ih nek cvile. Ne laje pas za selo ...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.