Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
majka nije znala

Uselio se u ormar djevojčice na pet dana. Izlazio noću i silovao je!

 Jarred Ashley Workman
Foto: Ured šerifa Iredella
21.05.2014.
u 22:13

Jarred Ashley Workman (27) uselio se u ormar djevojčice (14) nakon što je s njom stupio u kontakt na internetu

Američka policija privela je 27-godišnjeg Amerikanca iz Sjeverne Karoline jer se pet dana skrivao u ormaru 14-godišnjakinje te je silovao. Jarred Ashley Workman uselio se u ormar djevojčice nakon što je s njom stupio u kontakt na internetu, piše USA Today.

S djevojčicom je mjesec dana razgovarao na društvenim mrežama, a potom i dogovorio susret u šumi nedaleko od njenog doma. Ona ga je tada pozvala da boravi u njenoj kući, što je on iskoristio te se uselio u njenu sobu, odnosno ormar u kojem se punih pet dana skrivao od njenih roditelja. Kada bi oni noću otišli spavati, Workman bi izlazio i silovao djevojčicu.

Zločin se dogodio od 27. travnja do 2. svibnja, a okončan je kada je majka uočila predatora u ormaru. On se tada dao u bijeg, no iz džepa su mu ispali mobitel i novčanik s dokumentima. Workman se na kraju sam predao policiji. Optužen je za silovanje i zatvoren. Određena mu je jamčevina od milijun dolara.

Šokirani roditelji 14-godišnje tinejdžerice kazali su da su u strahu i da im je dijete u teškom stanju.

>>Osuđen na devet godina zatvora zbog silovanja i podvođenja djevojčice (13)

Komentara 45

Avatar noemy-no
noemy-no
22:46 21.05.2014.

14 god to je prvi razred srednje skole, kakva djevojcica. Vidim da dobro suradjivala. Pozvala ga lijepo kuci itd. Ja i sestra smo pocele raditi sezonski od 15 god. ljeti za dzeparac. Djeca na zapadu idu na zanat od 15 god, rade 8 sati, bolje od vecine odraslih. Kriva je i djevojcica koliko i ovaj klipan.

Avatar comandante
comandante
07:02 22.05.2014.

Ma kakvo silovanje, američki odgoj i previse slobode i zanemarivanje djece, ona ga je pozvala i skrivala, još jedan primjer opasnosti interneta i društvenih mreža danas ako djeca nisu pod kontrolom

IG
igorl
09:21 22.05.2014.

Dijete je vec --bilo-- unisteno posto je pozvalo muskarca u svoj krevet. Ocito roditeljskim zanemarivanjem. I.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije