Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatski reprezentativac

Uremović: 'Snimke djece kako skaču kroz prozore su strašne, cijeli grad je u šoku'

Foto: EXPA/PRESS OFFICE OF TATARSTAN PRESID/REUTERS/PIXSELL
1/2
11.05.2021.
u 15:18

- Velika, baš velika tragedija, nešto ovakvo se dogodi jednom u sto godina - kazao je Uremović

Ma ovo je veliki šok za cijeli grad, sve stanovnike ovdje. Kazanj je baš lijep i miran grad, tu se nikada ne događaju ovakve stvari - kazao je o današnjem krvoproliću u ruskoj školi Filip Uremović, hrvatski nogometni reprezentativac i član Rubin Kazana.

Vijest o napadu stigla je dok su bili na treningu, rekao je za 24sata.

- A naravno da sada svi ovdje čitamo i pratimo što se događa u toj priči, to su sve mladi životi, strašne su to vijesti. Često sam znao čitati kako se ovakve stvari događaju u SAD-u, ali kada se nešto ovakvo dogodi u gradu u kojem vi živite onda nije lako. Ne znam ni sam što reći o tome. Vidio sam i te strašne snimke, kako djeca skaču s drugog kata kroz prozore, puno ih je i tu nastradalo - kaže 25-godišnji Filip Uremović.

1/7

Prema prvim informacijama koje je objavila ruska agencija Interfax, iz vatrenog oružja ubijeno je najmanje jedanaestero ljudi, među kojima je sedam učenika i učiteljica. Prema navodima agencije TASS, 32 osobe ozlijeđene su i hospitalizirane. 

- Jedan napadač je ubijen, drugi uhićen, pa i to su tinejdžeri, praktički još djeca. Da, naravno da me puno poznanika sada zove, pitaju što se to dogodilo, ne znam ni sam što bi im rekao. Velika, baš velika tragedija, nešto ovakvo se dogodi jednom u sto godina. Stvarno žalosna priča - završio je Uremović.

Ključne riječi

Komentara 3

BO
bombaatomska
15:51 11.05.2021.

Klasična demonska opsjednutost pucača. Pročitajte njegovu izjavu. Sjetite se opsjednutog Staljina i pucačine s preko dvadeset miliona žrtava.Ili Brke opsjednutog i krvi do uha.Egzorcist je film o opsjedanju demona.Sjetite se Jazovke.Opsjednutost zlim.

MP
miroslav.petkovic.7564
15:55 11.05.2021.

Ipasni su oni sa kozjim bradicom..Nikad ne znas sta nose sa sobom...Da da Uremovicu, tako su ljepi svi Ruski gradovi.Nezna se koji ljeosi od ljepseg...Ja sam o tome davno pisa.Sta kaxu dimaci Amerikanci nema komentara tesko im citat ...Inace oglasili bi se jeste Kazanj, je stvarno prekrasan grad.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije