Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potoci

Uređeno je 330 metara korita potoka Cvetlin

potok (1)
Arhiv Općine Bednja
13.10.2011.
u 13:37

Radove su naručile Hrvatske vode iz Varaždina, izvodi ih Hidroing, a njihova je ukupna vrijednost 246.000 kuna

Ovoga tjedna završeni su radovi na uređivanju korita potoka u Cvetlinu. Izveo ih je varaždinski Hidroing temeljem narudžbe Vodnogospodarske ispostave Hrvatskih voda Plitvica – Bednja u Varaždinu. Uređeno je 330 metara potočna korita, a dio kritičnih obala nizvodno od mosta stabiliziran je kamenom.

U srijedu su počeli i radovi na čišćenju kanala za površinsku odvodnju na ulazu u Bednju. Riječ je o dva kanala ukupne duljine oko 400 metara, a završetak radova očekuje se za dva tjedna. Dio radova izveden je i na osiguranju mosta prema selu Pašniku u Mjesnom odboru Vrbno, gdje je za radove utrošeno više od pedeset  prostornih metara kamena.

Za sve spomenute radove planiran je iznos od 246.000 kuna, a točna svota znat će se nakon njihova završetka i konačna obračuna. Sve radove financiraju Hrvatske vode, prema ugovoru o tehničko-gospodarskom održavanju vodotoka na području sliva Plitvica – Bednja.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije