Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odmah tražio objašnjenje

Uređivao brijačnicu pa se iznenadio kad je skinuo ogledalo: 'Bio sam iskreno šokiran'

Brijačnica
Foto: Facebook
1/5
09.09.2015.
u 17:12

– Bio sam iskreno šokiran kada sam skinuo ogledalo sa zida i odmah sam se okrenuo ocu i pitao ga o čemu je riječ – ispričao je 22-godišnji Alan

Brijač Alan Donnelly (22) iz Irske nemalo se iznenadio dok je preuređivao očevu brijačnicu. Alan je prilikom renovacije mijenjao i ogledala, a kada je skinuo jedno od njih, pronašao je poruku svog djeda, također brijača, koji je umro prije 22 godine dok je Alanu bilo samo nekoliko mjeseci.

Alanov djed Tommy Donnelly urezao je poruku iza ogledala u šali, a napisao je: ''I sretno idućem koji će ih pokušati maknuti''. Poruka je urezana 21. studenog 1990., a pronađena je na 22. godišnjicu Tommyjeve smrti, 5. rujna.

– Djed je preminuo kada sam ja bio samo nekoliko mjeseci star pa je pronalazak njegove poruke za mene nevjerojatan. Dobio sam mogućnost vidjeti kakav je bio on i kakav je smisao za humor imao kad je ostavio ovakvu poruku – ispričao je.

Bio sam iskreno šokiran kada sam skinuo ogledalo sa zida i odmah sam se okrenuo ocu i pitao ga o čemu je riječ. Objasnio mi je da je djed stalno znao raditi ovakve stvari – dodao je Alan.

Alanov prapradjed Pete i djed Tommy imali su svoju brijačnicu u okrugu Leitrim, dok je Alanov otac Lloyd imao brijačnicu u okrugu Longford. Alan se brijanjem počeo baviti tijekom studiranja na sveučilištu Maynooth, a danas je u tom poslu s ocem.

>> U kuhinjskom zidu pronašli sef, iznenadili su se kad su ga otvorili

>> Išao čestitati ocu (74) na zarukama, šokirao se kad je doznao tko je mladenka

>> Šokirala se kad je otkrila što se krije iza zrcala u WC-u kluba

Komentara 16

TR
trunjo
17:46 09.09.2015.

Bože dragi....Ali evo...POPUŠIH....kliknio sam na "vijest" i naslov....."ŠOKANTNO"...a u današnje vrijeme klikovi na netu su najbitniji a ne vijesti ili sadržaj....Još malo pa će se u internet izdanjima prenositi "vijesti iz ZG javnih toaleta....JADNO

Avatar _Hedon_
_Hedon_
18:08 09.09.2015.

I ja sam skoro umro od šoka dok sam ovo čitao...

DU
Deleted user
17:59 09.09.2015.

ma to je isti Pantelija!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije