Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRISTIGLE TRI PRIJAVE

Ured predsjednice oglasio se o putu predsjednice u SAD

kolinda grabar kitarović
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/6
04.01.2017.
u 16:18

Na put je išla redovitim komercijalnim letom, objašnjavaju iz Ureda.

Zbog neobjašnjenog puta u SAD, protiv predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović podnesene su tri prijave za sprječavanje sukoba interesa. 

Dalija Orešković, predsjednica Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa, potvrdila je da je zaprimila tri prijave te da će ih povjerenstvo provjeriti.

Iz Ureda predsjednice objašnjavaju kako Kolinda Grabar-Kitarović u SAD-u boravi sa šeficom kabineta Natalijom Hmelinom te da će imati nekoliko sastanaka. Na put je išla redovitim komercijalnim letom, objašnjavaju za N1 televiziju.

"Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović boravi službeno u Sjedinjenim Američkim Državama, zajedno sa šeficom kabineta Natalijom Hmelinom. Za vrijeme boravka, Predsjednica će imati sastanke s predstavnicima političkog i društvenog života te nevladinog sektora. Predsjednica je išla redovitim komercijalnim letom", stoji u kratkom odgovoru glasnogovornika Ureda predsjednice na upit N1.

>> Dalija Orešković potvrdila da su protiv predsjednice Grabar-Kitarović podnesene tri prijave za sukob interesa

>> Premijera Plenkovića pitali za razloge puta predsjednice Grabar Kitarović u SAD

Je li problematičan put predsjednice u SAD?

Komentara 71

GR
grgaman
16:34 04.01.2017.

A nije bilo pitanja koji je razlog bio da je Mesic tajno putovao u Haag, dali je bilo sukoba interesa i cijee je interese zastupao.

Avatar juricamesko
juricamesko
16:41 04.01.2017.

i mi imamo pravo znati tko su podnositelji prijava.to ce puno vise otkriti o njima nego o predsjednici.cekamo objavu imena.

DU
Deleted user
17:03 04.01.2017.

Zašto ju prijavljuju, a neki dan je Carlos Zvonimir Drago Pilsel, biranim riječima, dubokoumnom pronicljivošću, pojasnio predsjedničin odlazak u Ameriku, jedino što joj zamjera, njemu nije rekla! Čini mi se ni Marijani Mirt! Ali zato imamo Daliju!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije