Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DEMANT
Povratak na članak

Ured predsjednice demantirao obavezu dostave informacija o financijskim transakcijama

Iz Ureda ističu da rješenje povjerenika za informiranje Zorana Pičuljana ne znači da Ured mora dostaviti svoje transakcije udruzi Futurist, već mora "riješiti predmet, što znači da zahtjev može prihvatiti, odbiti ili odbaciti".

Komentari 4

VO
VolimNeVolim
09:41 17.11.2019.

Dam mu ja moje fakture i promete po svim računima. Ili mu ja nisam interesantan jer ne dižem dovoljno veliku medijsku pozornost.

VL
ZR
Ze Roberto u
21:47 16.11.2019.

Udruga futurist, tko su ti!!? Njima je idol Mavas komunist......

VL
LA
larala
08:56 17.11.2019.

bitno da se hvale nekom transparentnošću....pa, mislim tko je ovaj lik i ostali građani da imaju pravo znati takve stvari...oni su ionako tu samo da sve to plate 'Jer Hrvatska zna',

VL
Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
01:28 17.11.2019.

Obvezu... Ah, HINA, naravno...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.