Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spor oko dvorane

Ured J. Kostelić: Podmirili smo dugove. Marić: Prvenstvo počinje u petak

Janica Kostelić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/4
10.01.2018.
u 15:33

Igor Oppenheim, predsjednik uprave Ingre koja je vlasnik Arene Zagreb, tvrdi da je ostalo neplaćeno 17,5 milijuna kuna za depozit već sedam godina

Iz Središnjeg državnog ureda za šport, koji vodi Janica Kostelić i koji uime Vlade brine o redovnom plaćanju najma dvorane Arene Zagreb iz državnog proračuna, kažu da su podmirili sve dugove.

– Središnji državni ured za šport s 31. prosinca 2017. godine podmirio je sve dospjele obveze prema Gradu Zagrebu koje se odnose na plaćanje zakupnine i indeksaciju zakupnine za Arenu Zagreb – stoji u odgovoru ureda Janice Kostelić, pišu 24 sata.

Igor Oppenheim, predsjednik uprave Ingre koja je vlasnik Arene Zagreb, tvrdi da je ostalo neplaćeno 17,5 milijuna kuna za depozit već sedam godina, što bi trebali podmiriti Grad i Vlada. Zbog toga je prijetio zatvaranjem Arene, a Vladi i Zagrebu dao je rok do subote i početka Europskog prvenstva u rukometu za podmirenje svih dugova. Međutim, Ingra je u međuvremenu danas priopćila da će se prvenstvo ipak održati u Areni.

- Državni ured za šport, je s pozicija svojih, ono što je bilo predviđeno, u okviru državnog proračuna, 29. prosinca, dakle krajem prošle godine, platio sva dugovanja koja su bila. Dakle što se nas tiče i što se naše strane tiče, dakle mi smo uvijek vrlo otvoreni i transparentni po pitanju održavanja i po pitanju plaćanja svih tih obaveza i država i naravno servisira. I ono što sam rekao maloprije, prvenstvo počinje u petak - poručio je ministar Zdravko Marić, prenosi Dnevnik.hr.

Split: Luka Cindrić primio nagradu za najboljeg hrvatskog rukometaša u 2017. godini:

Janica Kostelić
1/7

Komentara 23

PI
pipnicar
15:10 10.01.2018.

Peđa odapeo ali tamo se ne može komentirati. Lukavi VL. Moj komentar:" Mržnja je kancerogena. "

DU
Deleted user
15:10 10.01.2018.

Sve se moze komentirati posebno kad se radi o smrti Hrvata ali kad ugine junacionalist onda zakljucaju zbog osobnog bola

DU
Deleted user
15:30 10.01.2018.

Znakovit je popis ožalošćenih...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije