Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uragan Ian
Povratak na članak

VIDEO Drama na Floridi zbog uragana: Ulice potopljene, brodovi plutaju po cestama

Uragan Ian katastrofalnom silom sručio se na floridsku obalu Meksičkog zaljeva, pogodivši tu sveznu državu razornim vjetrovima, olujnom kišom i opasnim oceanskim valovima koji su ga učinili jednom od najsnažnijih zabilježenih oluja koje su pogodile SAD.

Komentari 7

DU
Deleted user
05:25 29.09.2022.

Istina je da Bog postoji.....

VL
Avatar Tombstone
Tombstone
20:15 28.09.2022.

Kategorija 3. Kad dodje do Floride pal but na 2, a I 3 nije nis posebno. Bit ce kise I to je sve. Vjerovatno ce vec u Floridi pasti na tropsku oluju. Kuba ce stradati ali vise zbog blagodati socijalizma, odnosno vecine nastambi od bambusa I kartona.

VL
WT
WTF!
23:42 28.09.2022.

Prvi pokušaj manipulacije vremenom bio tijekom Projecta Cirrus 1947.god. i malu oluju pretvorio u uraagan koji udario u Savanu u Georgiji i napravio štetu od 3,2 milijuna $ u Floridi,Georgiji i Alabami. U zadnje vrijeme se prečesto "igraju". Zasijavanje oblaka,ioniziranozagrijavanje atmosfere HAARP-om,vremenski sateliti,Nexrad doppler radari,chemtrailsi. Mr.Global zlice.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.