Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tropska oluja

Uragan Barry približava se obali Louisiane

New Orleans
Foto: REUTERS
12.07.2019.
u 07:52

Barry je druga oluje u ovogodišnjoj atlantskoj uraganskoj sezoni, a nalazi se oko 145 kilometara južno od ušća rijeke Mississippi s maksimalnim trajnim vjetrovima od 65 km na sat

Nacionalni centar za uragan (NHC) upozorio je u četvrtak na opsanost od tropske oluje Barry, koja se približava obali Louisiane od Intracoastal Citya do Grand Islea.

Barry je druga  oluje u ovogodišnjoj atlantskoj uraganskoj sezoni, a nalazi se oko 145 kilometara južno od ušća rijeke Mississippi s maksimalnim trajnim vjetrovima od 65 km na sat, izvijestili su iz Miamija.

"Barry će bit u blizini ili iznad središnje ili jugoistočne obale Louisiane u petak navečer ili subotu, a zatim će se premjestiti u unutrašnjost u donju dolinu Mississippija u nedjelju", upozorio je NHC.

Ključne riječi

Komentara 5

VE
večernjamaglica
08:13 12.07.2019.

Tropska oluja I uragan su nebo I zemlja,otprilike kao vi I nekakav ozbiljan web portal.Jedino još na senzacionalnom naslovu iza kojeg se nalazi običan sadržaj ke opcija da privučete pažnju.Jeftino I jadno.Internet,opijum za mase.

AK
admine konjino jedna glupa ust
08:15 12.07.2019.

U americkim medijima,ni rejci o nevremenu koje je zahvatilo Zadar,Karlovac.......

TO
Toni66
08:56 12.07.2019.

Uragan Barry približava se obali Louisiane, Kako znamo približio i produžio je jaki vjetar olujni i burni Hvaru i ako ne gradite kuče od lagane građe od koje si pravi ljudi grade šupe ne može se da ode u dupe u dupe . Kao što rekoh nemam straha za Amere nikada.jer su neu uništivi . Recimo da ih sad a vjetar odnese u ocean 200 miliona da nestanu bez traga , vidi vraga još uvjiek ih ima više nego Rusa + mi NATO i Izrael sa par sto atomskih gdje je problem ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije