Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAVA KOD ĐAKOVA

Netko je ubio dva psa: 'Dvije male duše koje su svakog dočekivale mašući repom'

Foto: Camp Borovik/Facebook
1/9
25.02.2024.
u 17:00

U policiji kažu da su izvidi u tijeku te da se više informacija očekuje u ponedjeljak

Osječko-baranjska policija traga za nepoznatim počiniteljem koji je na jezeru Borovik, kod Đakova, usmrtio dva psa. Dojavu o događaju dobila je đakovačka policijska postaja u nedjelju oko 12 sati te da su izvidi u tijeku, a više informacija očekuje se u ponedjeljak, izvijestila je osječko-baranjska policija.

Kamp "Borovik" objavio je na Facebooku da je na jezeru Borovik nepoznati počinitelj usmrtio dva psa, koji tamo borave već godinama, od kojih je jedan u nedjelju ujutro, s prostrijelnom ranom u trbuhu, uspio došetati do kampa, dok je drugi pronađen s istim ranama, nekoliko kilometara dalje u kanalu.

Voditelji kampa na društvenim mrežama su napisali kako su svi posjetitelji unazad dvije godine upoznali Leona i njegovu mamu Bjelku, starosjedioca kampa. Naglasili su kako se radi o "dva psa koja nikada nisu pokazala znak agresivnosti, dvije male duše koje su svakoga dočekivale mašući repom".

U komentarima se od ljubimaca opraštaju i gosti uz fotografije svojih najdražih trenutaka sa psima u kampu. "Teško osuđujemo ovaj monstruozni čin. Bjelka i Leone, mirno spavajte. Zauvijek ćemo vas pamtiti" stoji na profilu grupe.


 

VIDEO Za dobar odnos sa psom morate prepoznati što vam on poručuje

Ključne riječi

Komentara 10

ZI
ziva___istina
07:52 26.02.2024.

Dusa je dio Boga i svatko tko je ziv ima manje ili vece parce duse u sebi, dakle i parce boga u sebi, zato nitko ne moze da slaze Boga kad ode Bogu na istinu.

Avatar Behemot
Behemot
10:14 26.02.2024.

Svako mučenje i ubijanje životinja je za osudu. Međutim puštati pse preko 3 kilometra da lutaju zaslužuje zatvorsku kaznu za vlasnike. Ti psi proganjaju divlje životinje, kao igraju se, zbog čega u ovo vrijeme srne gube potomstvo i zato lovci takve pse neodgovornih vlasnika znaju ustrijeliti.

PB
pb1520
18:50 25.02.2024.

Evo ga, uvodimo animalizam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije