Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON OBJAVE SPORTSKIH OBJEKATA
Povratak na članak

Možemo: Nije bila riječ o snimanju predizbornog spota

"Ni Tomašević ni stranka Možemo!, niti ijedan od koalicijskih partnera nisu bili organizatori snimanja, pa nisu bili dužni tražiti dozvolu za snimanje", reagiraju iz stranke Možemo!

Komentari 3

DA
darwil
16:45 31.03.2021.

Ova ustanova za upravljanje sportskim objektima je leglo uhljeba Bandičista,ni jedan jedini nemaju veze sa športom a kamoli da itko ima fakultet naravno kineziološki ali stomatološki možda netko i ima.

VL
PL
PLozancic
18:53 31.03.2021.

Toliko o velikom Tomislavu Tomaševiću i njegovoj kandidaturi. Ako ne zna osnovna pravila kampanje, onda samo mogu zamislit kakvo znanje o upravljanju gradom ima...bolje rečeno nema ga! Čisti aktivizam, ništa drugo.

VL
LI
liliZG
16:51 31.03.2021.

znači klinci koji se snime unutar nekog od ovih objekata trebaju ustanovi platiti i nekakvu naknadu obzirom da su to poslali na twitt ili insta ili nešto treće...?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.