Naslovnica Vijesti Hrvatska

Upravitelj Lepoglave o bračnim pogodnostima Srđana Mlađana: U početku ih nema...

"Samo stupanje u brak zatvorenicima ne donosi apsolutno nikakve benefite u početku. Skuladno procjeni stručnog tima, on ostvaruje ili ne ostvaruje određene pogodnosti", rekao je šef Lepoglave
24. listopada 2019. u 22:23 1 komentara 2475 prikaza
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/7

Srđan Mlađan, u javnosti poznati i kao sisački monstrum, sinoć se u kazionici u Lepoglavi oženio 20-godišnjom Zagrepčankom Eliom Molnar. Prije vjenčanja par se nije vidio, a romansa se razvila dopisivanjem. Novopečena supruga višestrukog ubojice za Večernjak je kazala da je trenutno u procesu sređivanja papira kako bi mogla uzeti njegovo prezime. Kazala je da će nastaviti komunicirati sa suprugom i čekati ga da izađe iz zatvora kako bi mogli živjeti "kao normalan par". Dodala je i da će kao njegova supruga koristiti pravo dva mjesečna posjeta i pravo na telefoniranje.

Srđan Mlađan i Elia Molnar Višestruki ubojica EKSKLUZIVNO Razgovor s Mlađanovom suprugom: Uzet ću njegovo prezime i čekati ga

O benefitima koje će Mlađan moći koristiti sa suprugom govorio je za Dnevnik.hr Dražen Posavec, upravitelj kaznionice u Lepoglavi.

S obzirom da ne smije govoriti o pojedinačnom slučaju kazao je ono što vrijedi za sve zatvorenike, a što potvrđuje ona prava koja nam je navela i Elia Molnar. Dakle, dva posjeta mjesečno, a dio zatvorenika svojim ponašanjem može zaslužiti i posebnu pogodnost da taj posjet provede u posebnoj prostoriji sa supružnikom.

srđan mlađan (1) U LEPOGLAVI Oženio se okrutni hrvatski ubojica: Prije vjenčanja mladenku nije vidio

"Samo stupanje u brak zatvorenicima ne donosi apsolutno nikakve benefite u početku. Skuladno procjeni stručnog tima, on ostvaruje ili ne ostvaruje određene pogodnosti", rekao je Posavec te dodao kako brak ne znači niti da će zatvorenik ranije izaći iz zatvora.

"Činjenica da je u braku može poticajno djelovati na u smislu da očuva taj brak i ako su u tu djeca, i zapravo da se ima kamo vratiti u socijalno okruženje", kaže Posavec.

Gorenje gastro radionica
Gorenje gastro radionica
U suradnji s Večernjim listom i Gorenjem još je jednom otvorena Kuhaona
  • Avatar milanblenton7
    milanblenton7:

    Zašto u RH nema smrtne kazne? Zašto ova klinka nije u psihijatrijskoj ustanovi zatvorenog tipa?