Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neobičan slučaj

Upravljao vlakom i usmrtio srnu koju je potom stavio u prtljažnik automobila

Putnički vlak u Splitu iskočio iz tračnica
Miranda Cikotic/PIXSELL
26.01.2021.
u 10:32

Protiv 56-godišnjaka policija će podnijeti kaznenu prijavu za kazneno djelo Krađa Općinskom državnom odvjetništvu u Vinkovcima

Iz PU Vukovarsko – srijemske izvijestili su o neobičnom događaju koji se dogodio 11. i 12. siječnja radi čega je 56-godišnjak zaradio kaznenu prijavu kao i kaznu od 5.000 kuna. Naime, policija je 12. siječnja, oko 17 sati, u Vinkovcima zatekla 56-godišnjaka u prometu te pri tome utvrdila kako je vozilom upravljao pod utjecajem alkohola (1,22 g/kg).

Tijekom daljeg nadzora u prtljažniku automobila policija je pronašla obezglavljen leš srne. Potom je uslijedilo dalje kriminalističko istraživanje u kojem je utvrđeno kako je 56-godišnjak dan ranije, odnosno 11. siječnja, nedaleko od Željezničke postaje Stari Mikanovci upravljajući putničkim vlakom na relaciji Vinkovci-Slavonski Brod naletio na srnu koja je udarom vlaka usmrćena.

- Po povratku istom kompozicijom vlaka 56-godišnjak je zaustavio vlak, uzeo leš srne s mjesta naleta i smjestio u vlak, a po dolasku na Željeznički kolodvor Vinkovci, leš je odložio u prtljažnik svog osobnog automobila, gdje se nalazio do zaustavljanja i obavljenog nadzora policijskih službenika 12. siječnja - navode iz PU.

Protiv 56-godišnjaka policija će podnijeti kaznenu prijavu za kazneno djelo Krađa Općinskom državnom odvjetništvu u Vinkovcima. Također, zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, 56-godišnjaku je izdan prekršajni nalog kojim mu je izrečena novčana kazna od 5.000 kuna te zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilom „B“ kategorije u trajanju od dva mjeseca.

Ključne riječi

Komentara 1

RI
Ringo
11:22 26.01.2021.

Spasio meso da ne propadne, to je OK. Kakva krađa?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije