Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obrazovanje u proračunu
Povratak na članak

Upozorenje predsjednika Mreže mladih znanstvenika: Mladima preostaje samo odlazak

“Nebriga za obrazovanje lišava nas razvojnih ambicija, a mladima i visokoobrazovanima onemogućava prosperitet”

Komentari 104

Avatar elfenHelfen
elfenHelfen
10:00 13.03.2016.

Dobro je......Tudjmanova djeca, HDZ-ovi zlikavci, konacno su docekali svoje vrijeme, da u suludoj igri razbiju, zapale i uniste sve oko sebe. Kaos, unistenje i otimanje, to je taj njihov 'hrvatski san'.....

VL
ER
Erick
10:00 13.03.2016.

Samo so socijalisti darezljivi. U svjetu gdje ja zivim, ako radis na isom mjestu stalno, odnosno ako ne ides na istu adresu raditi svaki dan onda imas pravo na prijevoz. Svi ostali se brinu za prijevoz sami I o svome trosku. Normalno da neces traziti posao 200km od adrese stanovanja a I poslodavac ti nece dati posao zbog toga. On ti plati posteno a ti zivi gdje hoces, kako stizes na posao to je tvoja briga. Zato I imate problem gdje ljudi prijavljuju krivu adresu. Sistem je tako napravljen da se mulja I krade na svakom koraku.

VL
Avatar think pink
think pink
10:37 13.03.2016.

a-de-zeov ministar šuker studirao je 20 godina... kara marko 12 godina... vaso je završio velebitsko sveučilište - pa naravno da oni preziru znanje i obrazovanje

VL
Avatar istovari
istovari
10:38 13.03.2016.

Koji je ono HDZ lumen rekao "kilo mozga dvije marke"!? Zato imamo crkvu da misli umjesto nas...

VL
ZI
zlo_i_naopako
10:32 13.03.2016.

Ministar ZNANOSTI koji ne priznaje evoluciju....i klanja se patuljcima na nebu....e jbg onda ......kakva onda naša znanost može biti......crkvena i zatucana...

VL
Avatar elfenHelfen
elfenHelfen
09:59 13.03.2016.

...a govorili su da ce dovesti strucnjake:........ doveli su jednog kradljivca stiropola, ......jednog prepisivaca diplome i jednog muljatora sa zemljištem

VL
Avatar elfenHelfen
elfenHelfen
10:14 13.03.2016.

sve Tudjman pokro sve,sve .........................Je l' nije sinu pokupovao tvrtke? Jeste. .......... Je l' nije ceri pokupovao tvrtke? Jeste............ Je l' nije jednom unuku Košuticu kupio banku? Jeste.............. Ja l' nije drugom unuku košuticu kupovao skupe trkace automobile za relije?lije? Jeste................. Je l' nije tom istom unuku Košuticu kupio i streljanu? Jeste................................ A ona vila, zar nije samo njezino uredenje stajalo dva miljuna dojcmaraka? Jeste........................ A znaš kako je kupljena ta vila? Ne znaš, je l' da?............................Da pricamo malo o tajnim i javnim bankovnim racunima, recimo u Austriji.........recimo " famozni fond državnog zavjeta ", šta god to znacilo ( o tomu ti može Pašalic cili dan pripovidat ), ....................ili " zaklada za djecu hrvatske ".........Pitajte Šarinica kako je došlo do toga da samo on, Šušak i Pašalic smiju dizati novce naše emigracije s tajnih racuna......................................Još da pridodamo sve Nevenkine firme koje su zaradivale milijune i milijarde dolara, pa Domovinu d.o.o Francekovog sincica...pa pljacku onog fonda koji je bio u dobrotvorne svrhe cemu je kumovala Ankica ....pa pljackom izazvano bogatstvo Francekovih unucica...i sve to dok je narod krvario po ratištima lijepe naše.................. Pa 200 bogatih obitelji koje su uspješno pokrale sve ono što je nekoc pripadalo narodu....banke, poduzeca, resurse, naftu, otoke, tvornice, fondove..

VL
ZI
zlo_i_naopako
10:40 13.03.2016.

Vlada puna ustaša, kriminalaca, lopova, bogomoljaca....Premijer Klaun....Sabor prepun luđaka.....Predsjednica pokvarena do srži.......... i sad ti očekuj bolji život.....kako???....od koga ?????

VL
Avatar Vrijeme
Vrijeme
10:00 13.03.2016.

Cudno je kako povjest od velicanstvene pobjede pravi propast i tragediju. Ovo sto danas imamo je brod ludjaka koji plovi punom brzinom.

VL
Avatar elfenHelfen
elfenHelfen
10:08 13.03.2016.

Nakon ovih nekoliko mjeseci nove vlasti moram priznati da sam veliki optimista za oporavak i napredak Hrvatske,............. promijenili smo ime Sabora, ...............vec smijenili jednog ministra,..... uveli novo poimanje morala u hrvatski rjecnik,............... napravili face-liftinig fb stranice Vlade, ...............najavili promjenu imena imena ministarstva zdravlja, zadužili se još za 900 milijuna "necega", objavili rat partizanima uveli novu kategoriju u zdravstvu-"naduslugu".............. sve u svemu na dobrom smo putu da napravimo od Hrvatske novu "Švicu"........................Obrazovanje? ................To je za bu-dale................. Važnije je imati kockastu tikvu , plava prsa i voliti Hrvatsku ........

VL
Avatar think pink
think pink
10:34 13.03.2016.

a čemu čuđenje? pa partija a-de-ze već godinama pokazuje najdublji prezir prema znanju i obrazovanju. što i nije čudo kad je i njihov šef kara marko studirao 12 godina... i to na jednom od najlakših fakulteta... a sada su kao jedinog kandidata za ministra obrane istakli vasu - lika koji je prepisao diplomski (potvrđeno na sudu)... skupa sa svim tipfelerima ... i taj lik im je već godinama glavni tajnik partije!!! prestrašno. ali očekivano.

VL
DU
Deleted user
10:37 13.03.2016.

Ovo su istjerivači naroda.Moja kćer čeka kraj školske godine i ide za sestrama u drugu državu.Nebu ni studirala u HR jer su ovi ubili u njoj svaku nadu da bude bolje.

VL
Avatar think pink
think pink
10:58 13.03.2016.

ima se 300 milijuna godišnje za popove... ali se nema 150 milijuna za znanost... to je nabolji put prema "game over"...

VL
Avatar Vrijeme
Vrijeme
10:43 13.03.2016.

Bas ovakve zasluzujete.

VL
AN
anticenzura
10:23 13.03.2016.

Tu nakaradnu prciju treba rastakati. Ovi su sakupili najnizi sloj drustva oko sebe i nazivaju sebe Vladom. Pgledajte tko im sjedi u toj ekipi. Likovi sto paradiraju s ustaskim kapama, huligani s milion afera na grbaci, clanovi uze familije terorista sto su kindapirali avione po svijetu, krupni i sitni lopovi, spodobe sto pozivaju na linc svojih neistomisljenika. Svi skupa duzni kao Grcka, Ministri im imaju po deset kredita na grbaci. To u jednoj normalnoj zemlji nemosh naci niti u lokalnim mafijama, kamoli na celu jedne drzave. Aj sto su oni takvi, nego sto i mi moramo biti takvi. Uce nase naopacku povijest, preziru obrazovanje i znanost. Samo im o ratovima kljukaju u glavu, o svojim ljubimcima iz 2.svjetskog i podmecu im tu bagru za narodne heroje. Puno djece vec i simptizira te olosi i paradiraju po FB s njihovim fotkama. Indoktriniraju nam djecu u nabrijane vojnicine, spremne skociti u uci svakome tko im kaze da je to poremeceno. Nasi gradjani nisu ni svjesno loodila u kojem zive, to kada promatras iz jedne normalne i civilizirane zemlje, ne mozes, a da se ne zabrines u kakvom ambijentu ti familija zivi. To je strasno i svatko tko tvrdi suprotno je vec oboljeo uz njih. Pod hitno maknuti te nemoralne i nevaljale ljude s vrha nase drzave, prije nos to bude kasno. Oni vec sada proganjaju svakoga tko ne misli kao oni i prijete intelektualcima po drzavi, to ZLO opasno po okolicu i to se siri kao kuga po drzavi!!

VL
OZ
oziris
10:00 13.03.2016.

uzeli djeci...dali crkvi

VL
ZI
zlo_i_naopako
10:47 13.03.2016.

četnici uživaju kako ovaj luđački Timov Team rastura Hrvatsku,,,,,,,,,

VL
DU
Deleted user
10:04 13.03.2016.

....kome danas u hrvatskoj trebaju obraovani mladići i djevojke? ....došla su vremena kada su dobrodošli samo oni koji vjeruju da je Bog stvorio travu te nekima dao plave a drugima smeđe oči.

VL
NE
nemanatrag
10:34 13.03.2016.

Imamo dva pametna, dr.Vasu i Karamarka... kad su školovani i pametni u pitanju Hrvatima kakvi su skromni više i ne treba....

VL
AN
anticenzura
11:05 13.03.2016.

U Svicarskoj politicar kada otvori usta, svaka druga rijec mu je posao, obrazovanje, znanost i napredak drustva i uvijek mu je publika krcata studenata na mitinzima. Svaka druga palaca u drzavi je neki institut, univerzitet, skola, naucni institut, laboratorij necegaa i svaka zgradurina u drzavi ima u prizemlju neku ucionicu za tecajeve, za djecu, za mlade, za studente i za odrasle ljude. Non stop uce ljudi, non stop se usavrasavaju, uvijek su prvi u svemu. Pa kako bi drzava bila bogata da nije tako? Sta osim nauke i obrazovanja nam moze dati kruha?

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.