Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plijeni pozornost

Upoznajte Magdalenu: Ovo je poljska predsjednička kandidatkinja

Magdalena Ogorek
Foto: Youtube Screenshot
1/2
18.01.2015.
u 22:15

Čelnik stranke Leszek Miller opisao ju je kao ''simbol promjene''.

Predsjednička kandidatkinja poljskih socijaldemokrata, stranke SLD Magdalena Ogorek zbog svog izgleda na društvenim mrežama plijeni veliku pozornost.

Odluku o tome da će ona biti njihova predsjednička kandidatkinja na izborima 2015. SLD je, prema pisanju poljskih medija, objavio prošli tjedan. Čelnik stranke Leszek Miller opisao ju je kao ''simbol promjene''. – Ona je simbol otvaranja poljske politike prema mladoj europskoj generaciji Poljakinja i Poljaka. Ona je simbol nacionalnog jedinstva, a ne zastupnik ili vođa jednog od poljskih zaraćenih plemena ili političkih stranki – rekao je Miller.

Magdalena Ogorek ima 35 godina. Doktorica je povijesti. Među knjigama koje je napisala je knjiga Poljski templari: Mitovi i stvarnost, a između ostalog, radila je kao televizijska voditeljica te kao savjetnica u Narodnoj banci Poljske od 2012. do 2014. godine.

>> Tko je atraktivna premijerka zbog koje je Michelle Obama bila ljubomorna

Komentara 87

SE
seagall
22:37 18.01.2015.

poljaci uzvraćaju udarac

MA
marsovac
22:59 18.01.2015.

doktorirala povijest a radila i kao savijetnica u narodnoj banci??????????????,.............izgleda da i kod njih vlada jasna linija;.....ebe lud zbunjenoga.

Avatar Idler 3
Idler 3
22:40 18.01.2015.

Sve pet sam mi je malkice koščata. Naša predsjednica je ipak prava žena >;-))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije