Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
usamljen i zatočen
Povratak na članak

Upoznajte Artura - najdepresivnijeg polarnog medvjeda na svijetu

Borci za prava životinja tvrde kako je očito da je Arturo depresivan jer neprestano ponavlja jedan te isti pokret zatočen u kavezu

Komentari 3

NV
novo vriijeme
20:59 24.07.2014.

Ovog sirotog medvjeda treba pustiti u divljinu pod hitno. Mišljenja sam da treba donijeti zakone da niti jedna divlja životinja ne bi smjela biti u zoo dulje od čedtvrtine životnog vijeka. Užasno mi je kada vidim da neka životinja imaa mladunca u kavezu koji će cijeli život provesti zatočen. Meni je to zločinačko ljudsko ponašanje.

VL
HR
hr76
20:35 24.07.2014.

2014. je godina, 3-D kina i televizija su dostupni svima, i zato nema više potrebe za zoološke vrtove. Životinje treba ostaviti u njihovom prirodnom habitatu, a djecu voditi umjesto u zagrebački zoološki vrt, u Kopački rit i druge nacionalne i parkove prirode, a egzotične životinje neka upoznaju na putovanjima kad odrastu, nadam se da će za to imati više ekonomske mogućnosti nego mi danas.

VL
KR
kreont
09:51 25.07.2014.

Čovjek je jedno "odvratno" biće, ne cijeni vrednote života. Ovaj čin ne znam sa čim bi opisao. Ali osjećam se trenutno kao arturo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.