Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odluka zaposlenika
Povratak na članak

Upitan završetak godine za studente Filozofskog fakulteta

Na referendumu koji je na fakultetu trajao zadnja tri dana više od dvije trećine članova sindikata odlučilo je stupiti u štrajk i pomoći lektorima u borbi za povećanje koeficijenta koje im je sporazumom lani zajamčeno.

Komentari 9

FE
Felicijen
16:17 05.05.2011.

Tko će vratiti studentima uplaćenu školarinu?

VL
HR
hrkomentar
16:47 05.05.2011.

Bili u štrajku ili službeno radili u osnovi je isto. Stvarno ne rade ništa i nema nikakvih učinaka. Žalosno je da su ti ljudi zaposleni po bogzna kakvih linijama - partijskim, obiteljskim, prijateljskim, nacionalno-pravoslavnim, zavičajnim itd. mentalno još u 50-tim godinama prošlog stoljeća. Gotovo pa boljševizam. Pa kako ne shvaćaju da ih je vrijeme pregazilo. Da se traži rad, odgovornost, uspjeh, natjecanje, međunarodni uspjeh, izvrsnost. Pa koga brine što oni tamo lamentiraju u stilu CK, u stilu Socijalističkog saveza itd. stvarno svašta... Njima treba uputiti poruku: štrajkajte! po mogućnosti krenite i u štrajk glađu.

VL
KI
kikanić
16:48 05.05.2011.

Kolike plaće imaju,neidu na psihotestov a trebali bi i potpuno su informatički nepismeni,

VL
FG
fggh
17:13 05.05.2011.

Ti si, Kikaniću, sreća naša, sasvim pismen s tim \"neidu\".

VL
Avatar Nesalomljiva
Nesalomljiva
17:26 05.05.2011.

njima ni ne treba dati plaće, jer ionako ništa ne rade, osim što podižu studente na revolucije po zagrebačkim ulicama već tjednima. a sad kad je kraj školske godine, kad nisu svladali gradivo, osim nošenja protuvladinih transparenata, sad se profe sjetile izgovora za produžavanje školske godine, pa izmislili sami štrajk! nevjerojatno što se sve plaća iz našeg poreza!

VL
DU
Deleted user
19:56 05.05.2011.

Taj \"filozofski\" je legno nerada i prodavanja magle... Uz prosjek studiranja 10 godina, još bi i povišicu... A studenti bi da im se takvo nazovi studiranje još i plaća iz proračuna... Hoće li više to smanjenje javnog sektora.... Samo proizvodite kandidate za burzu i rasipate novac nas poreznih obveznika...

VL
PO
podravacc
22:22 05.05.2011.

Imam ja jednu susjedu koja studira na filozofskom,počela je sa 18.5 godina,sada ima 26 g. i još nije završila treću godinu(kada će,ne zna se),ali zato preko student servisa lijepu plaću ima (radi kao tajnica kod nekog advokata ili javnog bilježnika) i sve bez plaćanja poreza i doprinosa.....

VL
Avatar alien79
alien79
22:22 05.05.2011.

A jaka li fakulteta isuse bože, leglo jugognjiladi i neradnika, paraziti odgajaju parazite Bravo za NETKONITKO, potpisujem

VL
CH
chemica
23:42 05.05.2011.

Majmuni, a tko će vam djecu učiti? Engleski, njemački, kroatistika, povijest, pa čak i onaj vaš Miki Tuđman tamo drži katedru...Da, i to je Filozofski. Valjda ste ga pobrkali s Politologijom koju se mirne duše može zatvoriti na desetak godina, taman da svi nezaposleni politolozi nađu posao.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.