Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKAV BOLESNIK

Ušao u vrtić i ubio dijete: Sotona mi je naredio da to učinim!

Ilustracija
Foto: Getty Images
31.10.2019.
u 18:35

Dječak je preminuo nekoliko minuta nakon napada u u naručju odgajateljice

Monstruozan zločin dogodio se u ruskom gradiću Naryan-Mar. Muškarac imena Denis Pozdeev (36) ušao je u vrtić i ubio dječaka koji je spavao. Drogirani Pozdeev tvrdi da je halucinirao jer je 'čuo glasove u glavi'. 

U vrtić je ušao unatoč zaštitarima, a sva djeca su u tome trenu spavala. U trenutku bolesnog čina vrisnuo je 'Sotona mi je naredio da to učinim!' i prerezao vrat malenom Kirillu Savenkovu starom šest godina. Dječak je preminuo nekoliko minuta nakon napada u u naručju odgajateljice. Ovo mu je trebala biti posljednja godina vrtića prije nego kretanja u školu.

Pozdeev nije poznavao ubijeno dijete i njegovu obitelj te tvrdi je da je u vrtić ušao 'slučajno'. Objasnio je kako je napao dijete jer je mislio da je čudovište, prenosi Daily Mail.

U njegovom stanu policija je pronašla papir s osnovnim informacijama o vrtiću Skazka, radnom vremenu i broju djece koja ga pohađa.

Ruski istražni odbor sada ga tereti za ubojstvo maloljetnika te ubojstvo iz nehaja.

Ključne riječi

Komentara 8

LA
larala
19:24 31.10.2019.

narkomani su najveće zlo na ovom svijetu a, u hrvatskoj im još daju besplatnu drogu preko hzzo.

ZB
Zbrega
21:07 31.10.2019.

Bolestan il opsjednut

MM
Marljivi mrav
08:13 01.11.2019.

Da. Ma kak da ne. Isto ko ovaj sa kalašnjikovom. "Drogiran" dobio nalog od mafijske tajne službe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije