Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SNIMKA IZ BIH

Upao na koronaparty s mitraljezom i zapucao: 'Gasi muziku'

screenshot klix.ba
20.04.2021.
u 11:08

Proslava 18. rođendana održala se u kafiću u mjestu Kadino Vrelo na Palama, a mladić je jučer uhićen

Jedan je mladić mitraljezom prekinuo zabavu u kafiću u mjestu Kadino Vrelo na Palama u BiH.

Ondje se prije dva dana održala rođendanska proslava 18-godišnjaka, a mladići su se uz glazbu zabavljali. No, u kafić je u jednom trenutku ušao mladić koji je u rukama imao mitraljez. Ispalio je nekoliko hitaca u strop i povikao: "Gasi muziku!"

Slučaj je prijavljen policiji, a iz MUP-a Republike Srpske za Klix.ba potvrdili su da je muškarac sinoć uhićen. Srećom, nitko nije ozlijeđen.

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar Bill Carson
Bill Carson
11:40 20.04.2021.

Iskreno ovako nešto bi mnogi napravili koji žive u stanovima, a određeni vlasnici stanova ne mare za pravila o kućnom redu i oglušavaju se na negodovanja susjeda. Vjerovatno bi AK47 uvjerio neke ljude da "promjene ploču" i okrenu se razumnijim ponašanjima. Kao što znate kod nekih ljudi pali uvjeravanje i lijepa riječ, a kod drugih samo sila jer se oni moraju bojati da bi nekoga oko sebe ozbiljno doživjeli.

VU
VučedolacHrvat
11:55 20.04.2021.

Ajd dobro da je upao na corona pary al da je upao na gay party ili hanuku e onda bi bilo pendrečenje, medijski linč i dugogodišnja robija ovako možda dobije večernjakovu ružu.

DU
Deleted user
11:36 20.04.2021.

To ti je kad susjede uznemiravas glasnom glazbom,,a jos ako nisi ljubitelj ovakve glazbe eto belaja...........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije