Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oprez
Povratak na članak

Upaljen crveni alarm za dio Hrvatske, moguće su i poplave

Na Jadranu i predjelima uz njega će oborine biti obilne, a moguće je i grmljavinsko nevrijeme

Komentari 14

DA
dario713
07:22 28.10.2018.

Vakula nema pojma,potop,a ni kapi kiše.Jadno od DHMZ.Čemu oni služe.

VL
VO
vonstauffenberg
00:42 28.10.2018.

Južina je i danas sam bio u kratkim rukavima kolko je toplo.Uz svu današnju tehnologiju nemožete pognozirati ni za sutra kakvo će vrijeme biti.

VL
ST
Stojko
07:50 28.10.2018.

Au bit će gadno. Možda ne bi bilo loše organizirati evakuaciju stanovništva.

VL
DU
Deleted user
11:02 28.10.2018.

Ja u potpunosti verjem Vakuli, evo zatvoril sam se vu klet(podrum) zadihtal vrata i prozore da slučajno voda ne dojde vu klet. Na vrata napisal "vodi zabranjen ulaz, kaj je vode trebalo posle berbe je već vu lagvu, sad je dosti". Čekam već dva dana i morem si misliti kak je vani sigurno ljudi jedva hodiju i z vodu se zahlikavaju, a ja vinčeka imam, do sudnjega dneva. Kak bu Dalmatincim neznam i dal bu ih opet voda donesla vu Zagreb, bume videli. Vakula bok ti daj zdravle.

VL
VI
Vito
07:40 28.10.2018.

Zamislite kakve bi kometare stavljali azilanti koji se sad nalaze na internetu __ Kakve bi komentare stavljali u ime obitelji i članovi hdz - ovaca na istu temu __ možete komentirati dobrodošlu stranicu, radi se o istom, samo s više silovanih i u svesrdnu pomoć "večernjaka".

VL
NO
nogogaz
06:22 28.10.2018.

Sigurno nije bog kriv za ovoliko stete i neprilika u lipoj nasoj balkanskoj i katolickoj....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.