Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prevelika oštećenja
Povratak na članak

Unatoč prosvjedima kupanja na lipičkim bazenima neće biti

Zbog sušnog perioda bazen bi se morao puniti postupno tjedan dana jer se ne smije dogoditi da zbog kupanja kućanstva ostanu bez vode

Komentari 1

AM
amato
11:09 07.07.2012.

Šteta, jer oko toga kupališta se okupljalo mnogo ljudi i to je bilo ono nešto što je nudio Lipik, u turističkom smislu. Inače cijela regija Pakrac- Lipik je mnogo izgubila i ništa dobila i Ministarstvo je trebalo imati to uu vidu kad je odlučivalo o novcu. Jasno je da je sada privatizacija jedini izlaz. Ali bojim se da je to daleki san.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.