Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Pravda za Davida'
Povratak na članak

Završeno prosvjedno okupljanje u Banjoj Luci, novo najavljeno u srijedu

Upravo je Dragičevićevo privođenje bio povod za prosvjede u Banjoj Luci, a njemu navodno sada prijeti jednomjesečni pritvor jer je to mjera koju bi moglo zatražiti okružno tužiteljstvo

Komentari 14

AD
adler77
23:41 25.12.2018.

Dodik je gori od kima treba narod izaci na ulicu i hebat im m. M. U... Pravda

VL
DA
dalibla
22:15 25.12.2018.

Možda bi bilo dobro ne petljati se u ovu tragediju .Strašno za oca majku porodicu,a lešinari iz politike hrane se time

VL
BE
bendzola
09:22 26.12.2018.

Ne znam šta sam propustio u životu ali mi je čudno da svi mediji i tiskani i tv i internet pišu o ovim prosvjedima... A zaista zašto bi to toliko trebalo zanimati hrvate pa da baš se o tome toliko piše? Koliko je ovih dana bilo vijesti važnijih i težih o kojima se ili nije pisalo ili pisalo sporadično... Na kraju krajeva Rep.srpska je za sve hrvate genocidna tvorevina u kojoj stoluje valjda zadnji (ili predzadnji svjetski diktator - Kim jung sun i Vučić, možda i Putin) tako da mene kao prosječnog hrvata nešto što se događa u paradržavi stvorenoj na genocidu, kriminalu i korupciji zaista ne zanima. Jasno je da Večernji po direktivi mora širiti "bratstvo i jedinstvo u regionu" ali ovo je zaista pre preagresivno...

VL
KO
koraknaprijed
10:18 26.12.2018.

dodik i vučić su sanjali i povezivanju takozvane republike srpske i srbije,uspjeli su, demonstracije u Beogardu i u Banja Luci.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.