Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nema za plaće
Povratak na članak

Unatoč obećanjima, Imunološki i dalje bez novca

Za prodane krvne pripravke Rebro im je uplatio 1,5 milijun kuna, no potrebno je 2,5 milijuna, jer uz plaću za kolovoz obvezni su i uplatiti doprinose za kolovoz, rujan i listopad.

Komentari 3

Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
19:01 05.12.2014.

U Hrvatistanu nastavljaju marljivo piliti grane na kojim sjede. Prvo su razorili i preprodali Plivu i ostatak industrije. Imunološki zavod je samo točka na i potpuno promašene "razvojne politike". Uvoznici otvaraju uvozni šampanjac i slave.

VL
DU
Deleted user
23:06 05.12.2014.

Partijaši, obećali ste ljudima plaće...

VL
NV
novo vriijeme
20:21 05.12.2014.

Ovdje netko vjerojatno želi potpuno srušiti cijenu Imnunološkog u svrhu privatizacije. Drugi mogući razlog je se želi zatvoriti Imunološki jer od uvoza gramzivi vlastodržac može dobiti proviziju a od proizvodnje Imunološkog nema toga. I u jednoj i u drugoj varijanti građani ostaju bez sigurnog i jeftinog proizvođača neophodnih pripravaka . Ako se privatizira nabit će cijenu i početi prodavati tko bolje plaća , u drugoj varijati će mo uvoziti od onog tko nam da najjeftijiju robu, često bofl.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.