Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STANJE U AUSTRIJI
Povratak na članak

Unatoč lockdownu preko 2.000 novozaraženih, britanska mutacija kod 12 posto pozitivnih Bečana

Ono što posebno brine austrijsku Vladu i njen stručni epidemiološki tim je daljnje širenje britanske mutacije koronavirusa B.1.1.7 ovom alpskom zemljom.

Komentari 2

DU
Deleted user
14:55 23.01.2021.

Fakt: Lockdown u Austriji traje već 4 tjedna. Posljedica: isti broj "oboljelih kao i prvi dan lockdowna. Zaključak: lockdown je glupost na stotu potencijui osim kaj uništava privredu i egzistenciju milijunima ljudi, potpuno je beskoristan!! A kaj se ove "mutacije" tiče: političarima treba "municija" jer im ljudi ne vjeruju i jer kuha ispod površine. U Njemačkoj su jučer objavili rezultate ankete da preko 55% gradjana nije zadovoljno vladom i da ne odobravaju mjere. To je porast od 13% u odnosu na prosinac. U veljači bu i više!

VL
ST
stefj
18:33 22.01.2021.

Pojava novog soja virusa u Mađarskoj nije predstavljala problem, no pojavljivanje u Austriji znači da će isti uskoro doći i kod nas. Već ovaj vikend...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.