Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRASTI

Unatoč krizi, u Čakovcu se uspio održati Erotic shop

03.12.2008.
u 16:08

Nemam nikakvih predrasuda prema seksualnim pomagalima, kao ni prema svemu onome što može poboljšati seksualni život te s time, općenito, i vezu.

Takvu stavu vjerojatno je pridonijelo i to što sam jedno vrijeme živio u Njemačkoj, gdje se seksu pristupa mnogo otvorenije nego u našem kraju – kaže Denis koji je u čakovečki “Erotic shop” došao pogledati što ima novo i čime bi mogao iznenaditi djevojku.

U razgovoru s vlasnikom jedinoga čakovečkog “seksi shopa”, u kojem se mogu nabaviti seksi donje rublje, igračke, pomagala, filmovi i različite druge “potrepštine” kad je posrijedi obogaćivanje seksualnog života, doznali smo da se Međimurci sve više oslobađaju u pristupu seksu. Prodavaonicu je otvorio prije desetak godina, pa iako je bilo teških razdoblja u poslovanju, ipak je uspio održati ovu trgovačku djelatnost.

– Iako još uvijek ima predrasuda prema seksi shopu, s godinama ih je sve manje. Kad smo ga otvorili u Čakovcu, a prošlo je već desetak godina, u kupnju su uglavnom dolazili oni koji su s nekom seksi igračkom ili pomagalom željeli prijatelju ili prijateljici prirediti zabavno iznenađenje.

Naravno da takvih primjera ima i dalje, no danas je sve više kupaca koji dolaze obogatiti i osvježiti svoj seksualni život, a oni koji ga nemaju, da ga pokušaju nadomjestiti – kaže.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije