Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u vrijeme epidemije

Unatoč koronavirusu u Zračnoj luci Franjo Tuđman u veljači dva posto više putnika

Zračna luka Franjo Tuđman
Foto: Borna Filic/Pixsell
1/3
04.03.2020.
u 07:00

U siječnju ove godine na najvećem hrvatskom aerodromu zabilježen je rast putnika od 6,2 posto u odnosu na siječanj 2019.

Unatoč koronavirusu zbog kojeg mnogi otkazuju svoja putovanja, Zračna luka Franjo Tuđman u veljači je ipak zabilježila rast broja putnika, i to dva posto u odnosu na isti mjesec lani.

U siječnju ove godine na najvećem hrvatskom aerodromu zabilježen je rast putnika od 6,2 posto u odnosu na siječanj 2019. Iz ZL Tuđman poručuju da situacija s koronavirusom ima određeni negativni utjecaj i na promet u toj zračnoj luci te da stoga pažljivo prate situaciju. Navode da su u redovnim kontaktima sa svim kompanijama i prate njihovo ažuriranje reda letenja na pojedinim izravnim linijama prema Zagrebu.

U ZL Franjo Tuđman kažu i da u ovogodišnjem ljetnom redu letenja imaju najavljene letove prema tri nove destinacije te desetak dodatnih letova prema postojećim destinacijama. Tako Croatia Airlines uvodi linije za Sofiju i Podgoricu, a Windrose Airlines uvest će liniju između Kijeva i Zagreba. Osim toga, pregovaraju i s dva nova prijevoznika iz Afrike i Azije za charter-linije tijekom ljetnog reda letenja 2020.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije