Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mirovni pregovori
Povratak na članak

UN predložio rješenje uz zadržavanje al-Assada, ali to oporba kategorički odbija

"Kategorički smo odbacili taj prijedlog", rekao je član HNC-a.

Komentari 24

VU
vulica
11:46 17.04.2016.

Teroristi, plačenici Turske i zapada već pet godina razaraju Siriju Asad pomoču Rusa brani pravo države na suverenost.Živio Asad, živio Putin.

VL
IV
ivanjoksimovic
08:44 17.04.2016.

U Siriji predsednike neka bira narod. Znamo svi sta se desilo sa Libijom kada je njima Zapad poceo da bira.

VL
RL
radivoje_lenstina
06:55 17.04.2016.

sadama su smaknuli samozbog sumnje da ima oruzje za masovno unistenje, a ovaj asad i pored toliko zla jos opstaje uz putina i Hassan Rohani-a ,mislim da nece dugo ni on

VL
Avatar NeNormalan
NeNormalan
08:27 17.04.2016.

Ovi "umjereni teroristi" se baš hoće ubiti. Odite amerima, oni su vas potkurili, naoružali i obečali vlast. Što fali demokratskim izborima? Stvar je u tome da bilo tko dođe na vlast u tom kaosu oni drugi će automatski postati "umjerena oporba". Nastao je krug smrti iz kojeg nema izlaza.

VL
MA
makito
07:02 17.04.2016.

asad ne moze nigdje u evropi, aziji, ma skoro nigdje ici a biti siguran da ga nece uhititi ili ubiti, ni amerika ni europa ni bliski istok, ni australija gotovo nigdje nije siguran niti moze ici, njega samo u irann mogu da ga prime, a da bi tamo isao mora da leti ruskim vojnim zrakoplovom

VL
LD
lopov drpiga
08:15 17.04.2016.

Demokratski prosvjedi sirijske oporbe, sve muškarci i djeca, žena nema nigdje. Šerijat je to brale. Oderi to Asade...

VL
MA
makito
06:49 17.04.2016.

asad misli da ga svi mrze, a nije tako iranci i putin ga vole

VL
LD
lopov drpiga
07:47 17.04.2016.

Oporba mora prihvatiti demokratske instrumente borbe za vlast, obrijati brade , izići na izbore i na predsjedničkim izborima se pokušati obračunati sa sadašnjim predsjednikom koji će vjerojatno opet pobijediti jer sirijci nemaju alternativu ukoliko žele modernu državu, a ne teokraciju poput onih koje sponzoriraju oporbu....

VL
Avatar d-ano
d-ano
12:32 17.04.2016.

Assad je gazda u svojoj kuci,, ,,svi oni kojima se ne svidja mogu da idu,,,vrata su im otvorena,,,,Issil im placa cak i put ,,a Eu objerucke na celu Merkel ih prihvaca ,,,ne vidim u cemu je problem,,,,,,,,izbjeglice su dobrodosle udobrodosle u EU,,prema tome sta se trazi od Assada je nehumano,,Merkel pokusava licimjernim potezima rijesit unutrasnje probleme (glad za mladoscu.. svjeza krv) te rijesit 2030 -nailazecu sirotinju penzionera koja za sigurno dolazi....amen,,

VL
Avatar shimano
shimano
11:20 17.04.2016.

Podrška legitimno izabranom predsedniku Sirije, Asadu. Dojučerašnji ISIL-ovci, preko noći postadoše opozicija. Sirija, prva država u kojoj nije uspelo USA-NATO uvodjenje "demokratije".

VL
MX
Mister X
15:46 03.08.2016.

UN predložio rješenje uz zadržavanje al-Assada, ali to oporba kategorički odbija; samo zaboravimo ne moramo lagati i možemo izvozati djecu i naivčine bez znanja i interesa kao mlade majmunćeke .... Da ponovimo na prijedlog riješenja krize u Siriji; Sadašnji legalnono izabrani predsjednik Sirije Assad; Kategorički odbija terorističku oporbu koja silom i ratom želi da se domogne vlasti da uopće ima pravo da se stavlja na listu za vlast ..

VL
HR
hromcan
23:06 16.04.2016.

Vi iz EU I USE urazumite se pa ti muslimani moraju imati diktatora to je takav narod.....

VL
Avatar strazar
strazar
05:58 17.04.2016.

I od zemlje napraviti novu libiju jeli josipe. U al si ti meni pametan,rodila ga majka.

VL
NE
Nepokolebljiv
07:00 17.04.2016.

Prijedlog zvuci kao kreiranje nove parlamentarne monarhije! Asada ce preimenovati u "dozivotnog predsjednika" (nesto kao sto zeli Burdus za sebe) bez ovlasti ali ce i dalje zivjeti u raskosi (da li ce mu dozvoliti povremeno strijeljati stotinjak neistomisljenika?) a drzavom ce vladati parlament.

VL
JO
josipmladin22
04:25 17.04.2016.

Bashara al-Assada trenutačno treba diplomatski pokoriti, prikloniti i podrediti američkom strateškom interesu u borbi protiv terorizma, no prilikom prve znatnije eskalacije sukoba na bliskom istoku treba iskoristiti apsolutno sve njegove resurse, te ga potom zbaciti s trona, prigodno žrtvovati ii s konačnom osudom kazniti pred tamošnjim narodom, uistinu izmučenim neimaštinom i prokletim kroz neviđenu okrutnost i bezobzirnost u vladanju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.