Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U 84. GODINI
Povratak na članak

Umro bivši američki državni tajnik Colin Powell: Preminuo od posljedica COVID-19

Powell je bio prvi Afroamerikanac koji je bio savjetnik nekom američkom predsjedniku

Komentari 19

Avatar uputnik
uputnik
14:34 18.10.2021.

Kosovo is NATO.

VL
IM
Immanuell
04:00 19.10.2021.

Colin Powell je koronu prebolio nedavno. Cjepivo koje je primio, naravno ne može ublažiti posljedice teškog oblika koji je preživio. Budući da je u poznim godinama, njegov organizam nije se mogao izboriti s oporavkom skoro uništenih pluća, krvnih žila u kojima su se stalno javljali ugrušci i bubtega koji nisu uspijevali do kraja izlučivati otpadne tvari iz organizma. Nikakvo cjepivo nema veze s time što je podlegao od posljedica. Mnogi su u prvi mah preboljeli teški oblik i mislili da su uspjeli, da bi ih naredni mjeseci uvjerili u suprotno.

VL
Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
06:10 19.10.2021.

ne izražavam sućut. Naprotiv.

VL
DU
Deleted user
14:49 18.10.2021.

Ničija nije do doze, pardon zore.

VL
SI
sisavac
14:46 18.10.2021.

mogli ste napisati da je umro ratni zločinac, osoba koja je lagala un-u, fabricirala dokaze, odgovorna za razaranje iraka i ubojstvo legitimnog predsjednika, pljačku neviđenih razmjera u novijoj povijesti, stotine tisuća žrtvi, kršenje svih mogućih normi izvještavanja i ratnih pravila. mi neki nismo zaboravili da je pristup medijima u toj akciji bio zabranjen svima, osim onima koji su dobili američku dozvolu, nismo ni zaboravili da su ameri ubili na desetke novinara, snimatelja, u iraku, bez ikakve kazne, a broj poginulih novinara u iraku se stavljao bez pojašnjenja tko ih je skinuo. nismo ni zaboravili da su vojnu bazu napravili na lokaciji kule babilonske, arheološkog nalazišta neprocjenjive vrijednosti, nismo ni zaboravili da su opljačkali bagdadski muzej, tisuće artefakata iz najranije ljudske zabilježene povijesti je nestalo, tj. otišlo u ameriku kao ratni plijen. nitko se ne bavi posebnim zločinom, pljačkom iračke banke sjemena, u kojoj su se čuvali uzorci sjemena koje nema, tj. nije imala ni jedna zemlja na svijetu, baza neprocjenjive količine genetskog materijala, pšenice, prosa, kukuruza.... nemate vi pojma što je nastalo iz tog slavnog govora powella u un-u 2003.-e. poslušajte ga, pa procijenite posljedice.

VL
OK
okvarbudovič
21:54 18.10.2021.

otišao Bogu na istinu.

VL
Avatar Vakserčina
Vakserčina
14:34 18.10.2021.

Umro je potpuno zaštićen sa dvije doze. Kad cjepljeni ulaze u bolnice bez testiranja a necjepljeni mogu ući samo testirani onda se zna tko širi zarazu u bolnicama.

VL
DU
Deleted user
23:34 18.10.2021.

Nije dočekao 3. dozu. A tako malo mu je nedostajalo...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.