Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANALIZA

Najgorih deset dana pandemije: Korona će ubiti više Hrvata nego Domovinski rat

Emica Elvedji/PIXSELL
05.11.2021.
u 20:05

Kao i većina drugih zemalja, i mi imamo neobjašnjivi višak, i to od 1538 smrti u odnosu na petogodišnji prosjek, koji može biti posljedica toga što kod umrlih nije evidentiran COVID, ili uzrok tog viška mrtvih treba tražiti u tomu što za pandemije zbog osobnih ili sistemskih, odnosno epidemijskih razloga nisu korištene zdravstvene usluge. U svakom slučaju, dosad je u pandemiji više smrti – do jučer 9400 – povezano s COVID-om nego što je u Domovinskom ratu poginulo branitelja.

Komentara 51

DE
Demigodessnixie
20:43 05.11.2021.

Hrvate nije ubio Domovinski rat nego chetnici

DU
Deleted user
20:18 05.11.2021.

kažu da svaki lijek ima nuspojave. tako je bilo u medicini od pamtivijeka, sve do današnjih dana. danas imamo cjepiva bez ikakvih nuspojava, tešku bolest bez ikakvog ranog liječenja i znanstvenu zajednicu bez ikakve rasprave. novo normalno.

RO
romobil
20:26 05.11.2021.

Korona ima saveznike- antivaxere.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?