Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA NA LANIŠTU

Umrla na zabavi: Matea Hohnjec puštena, a suprug ostao u pritvoru

tea drakulić
Foto: Žarko Bašić/PIXSELL
1/3
16.10.2012.
u 12:40

Nesretna 20-godišnja Zagrepčanka preminula je u stanu Matee Hohnjec. Nalazi obdukcije pokazat će uzrok smrti.

Nakon što je nesretna Zagrepčanka Tea Drakulić ovog vikenda preminula nakon zabave u stanu na zagrebačkom Laništu u kojem je pronađena droga, Josipu Nikiću (33), sinu bjelovarskog tajkuna, sudac istrage odredio je mjesec dana istražnog zatvora zbog opasnosti od ponavljanja djela.

“Nije se drogirala”

Policija ga je prijavila zbog posjedovanja opojnih sredstava te sumnje da je mladoj susjedi u subotu navečer u stanu u kojem živi sa suprugom Mateom Hohnjec-Nikić (25) dao drogu. Bivša starleta Matea, sestra bivše misice Stefany Hohnjec, koja je također uhićena tu večer, puštena je da se brani sa slobode, a odgovarat će, neslužbeno doznajemo, također zbog posjedovanja opijata, odnosno sumnje da je studentici nudila drogu, što je prouzročilo osobito teške posljedice. Policija je u stanu na četvrtom katu gdje živi bračni par pronašla vrlo jaku i agresivnu sintetičku drogu MDMA koja se zbog jačine konzumira lizanjem te marihuanu.

Je li se djevojka predozirala i je li uopće konzumirala drogu, trebalo bi se znati u srijedu za kada su najavljeni rezultati obdukcije. Bližnji Tee Drakulić kategorično tvrde da se djevojka nikada nije drogirala, kao i da se kobnog dana dva puta žalila na glavobolju. Prema pričama upućenih, Matea Hohnjec na proslavu svog rođendana pozvala je mladu susjedu s istog kata s kojom je bila dobra. U jednom je trenutku Tei Drakulić pozlilo pa ju je Josip Nikić uzeo u ruke i odnio u njezin stan, a kada je došla hitna pomoć, spasa joj nije bilo. O karakteru Tee Drakulić mogu se čuti isključivo pozitivne stvari. Poznanici je opisuju kao vrlo dragu i dobru djevojku.

Uzorna učenica

Završila je XIII. gimnaziju u Zagrebu, a nakon toga je, prema našim izvorima, upisala željenu Učiteljsku akademiju. U školi kažu da je bila učenica za poželjeti.

– Bila je vrlo pristojna, uzornog ponašanja, redovita na nastavi. Osim toga bila je aktivna u zboru, a najviše se družila sa sportašima. S njom nikada nije bilo nikakvih problema – rekli su u školi šokirani njezinom smrću.

>>Djevojka preminula na tulumu sestre Stefany Hohnjec

Komentara 69

TM
tom milles
13:11 16.10.2012.

Da ipak nije bunika u pitanju....?

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
13:12 16.10.2012.

Hm Svatko u životu ide svojim putem i svakog je na neki način šteta i ljudima je žao, ali neki ljudi, stvarno, ne žive po nikakvim krščanskim i ljudskim pravilima.

AI
aids
12:58 16.10.2012.

nemam komentara !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije