Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kobni tulum

Djevojka preminula na tulumu sestre Stefany Hohnjec

matea hohnjec
pixsell
15.10.2012.
u 18:56

Josipa Nikića i Mateu Hohnjec policija je prijavila za zloporabu droga i navođenje nesretne djevojke na konzumaciju opojnih sredstava, a oboje su zadržani na kriminalističkom istraživanju.

Odlazak na zabavu u susjedstvo bio je koban za 20-godišnju Zagrepčanku T. D. U noći na nedjelju preminula je  na Jaruščici na Laništu u Zagrebu.

Zadržani u policiji

Uzrok smrti sa sigurnošću će se znati nakon obdukcije, a po onome što nam je sada poznato, u subotu navečer djevojka je otišla na tulum u susjedni stan bračnog para Josipa Nikića (33), sina bjelovarskog tajkuna, i starlete Mateje Hohnjec (25), sestre bivše misice Stefany Hohnjec, i to na Nikićev poziv.

Okupljeno društvo zabavljalo se u stanu, a tulum je išao prema svom vrhuncu. U jednom trenutku djevojci je pozlilo te ju je Nikić oko 22 sata na rukama prenio u njezin stan. Ondje ju je dočekala maloljetna sestra koja na tulum nije otišla jer joj je došao prijatelj te joj je Nikić tek kratko rekao:

 – Pozlilo joj je.

Šokiranoj djevojci i njezinom prijatelju, kako doznajemo, nije objasnio ni kako, ni kada, ni od čega joj je pozlilo. Pozvali su policiju i hitnu pomoć, no za T. D., nažalost, bilo je prekasno. Njezina sestra policajcima je rekla da ne zna što se dogodilo.

Ni ona ni njezini roditelji iz razumljivih razloga nisu željeli razgovarati s novinarima. Nikića i njegovu mlađahnu suprugu policija je prijavila za zloporabu droga i navođenje nesretne djevojke na konzumaciju opojnih sredstava, a oboje su zadržani na kriminalističkom istraživanju.

Od čega je točno djevojka preminula, odnosno što se sve konzumiralo na tulumu zasad nije poznato.

Strastvena veza

Nikiću, sinu bivšeg šefa policije koji se poslije naglo obogatio pa postao poduzetnik, to nije prvi put da se sukobio sa zakonom. Već je 2002. godine osuđen na pet godina zatvora zbog pokušaja ubojstva pravosudnog policajca kojeg je napao šipkom dok je pokušavao pobjeći iz zatvora te zbog ranjavanja jedne osobe u kafiću 2001.

Matea Hohnjec predstavljala se kao ljubavnica poznatih Hrvata, hvaleći se pred kamerama koje je darove primila od njih. Minute u žutim TV emisijama, kao i stupcima u domaćim tabloidima, nastavila je puniti i nakon što je otputovala u Dubai, gdje je, prema svojim tvrdnjama, ljubavnu sreću pronašla u naručju bogatog šeika. Ni to nije dugo trajalo. Uskoro se zaljubila u Nikića za kojeg se udala lani u rujnu.

– Josip je jako dobra osoba. Prvi sam put u životu ispunjena i sretna i ni za što ne bih mijenjala trenutke koje provodim s njim – govorila je Matea na početku njihove veze. Nije, izjavila je tada, nimalo marila za njegovu kriminalnu prošlost. Prijatelji para svjedoče da je tijekom njihove veze Josip Nikić u žaru razgovora znao ustvrdio da bi zbog Mateina sreće bio spreman i ubiti.

Bivša ritmička gimnastičarka Stefany Hohnjec rekla je:

– Nažalost, ne mogu vam pomoći. Sa sestrom vas neću spojiti, a ja o tom slučaju nemam komentara. Jedino što mogu reći jest da na toj proslavi u tom stanu nisam bila.

Komentara 49

ZA
zagi55
19:37 15.10.2012.

tako to radi naša 'zlatna mladež',sa našim novcima i na našoj grbači!

LI
Livi
19:05 15.10.2012.

Prestrasno! I jos bi mladi HNS-a legalizirali lakse droge.

MD
Mdafaka
19:34 15.10.2012.

Zašto se za tu drogu koristi ime koje rijetko tko zna? MDMA je Ectasy. Koga se pokušava štititi i umanjiti udar na imidž?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije