Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
noćas u lici

Umor svladao vozača pa autobusom sletio s ceste

prometna nesreća,policija
ilustracija
08.10.2014.
u 09:53

Uslijed umora vozača, vozilo je sletjelo udesno te oštetilo opremu cesta, smjerokazne stupiće, betonske kanalice te kilometarske oznake, kazali su nam u policiji.

Autobus daruvarskih registracija sletio je s ceste u noći s utorka na srijedu. Ličko-senjska policija oko 2.45 sati dobila je dojavu da je na 196. kilometru autoceste A1 u smjeru Splita, nedaleko odmorišta Jadova, s ceste sletio autobus. Ozlijeđenih nije bilo već samo materijalna šteta.

Uslijed umora vozača, vozilo je sletjelo udesno te oštetilo opremu cesta, smjerokazne stupiće, betonske kanalice te kilometarske oznake, kazali su nam u policiji. Protiv 32-godišnjeg vozača s područja Slatine slijedi obavezni prekršajni nalog.

>>Automobil se zapalio i potpuno izgorio tijekom noći

>>Autobus s estonskim reprezentativcima naletio na djevojčicu
 

Komentara 3

PA
patavo
10:01 09.10.2014.

protiv vozača slijedi prekršajni nalog..a šta slijedi protiv vlasnika autobusa? nagrada što sa tako malo ljudi održava vozni park pa isti bez odmora voze po 10 tak sati i više'

DJ
djono
19:04 09.10.2014.

Koja je tvrtka u pitanju??

VB
vedrana.brkic.7
18:40 09.10.2014.

Hvala Bogu nema teze ozljedenih... al ima ozljedenih evo ja jedva setam od bolova.. i na kraju putovanja kad smo stigli u Split niko nam rici nije reka.. sta bi sad tribali?!?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije