Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrijedni maturanti

Umjesto na ulici, norijadu proslavili u polju kamilice

maturanti
Foto: Privatni album
1/4
18.05.2016.
u 15:02

Maturanti su sve "začinili" – roštiljem u društvu profesora i ravnatelja Josipa Ivoša.

 U polju kamilice svoju su norijadu proveli učenici 3c razreda Srednje škole Stjepana Sulimanca iz Pitomače, budući poljoprivredni gospodarstvenici. Iako nisu bili bvezni, i posljednji su dan dan nastave proveli u školskom eko - praktikumu Karaula u Šašnatom polju, kako bi provjerili je li sve u redu s usjevima. Škola, inače, uzgaja eko bilje, uglavnom kamilicu, na čak 25 hektara.

Maturanti su sve "začinili" – roštiljem u društvu profesora i ravnatelja Josipa Ivoša.

>> Po prvi put vukovarski maturanti plesali Quadrilla ples

>> A sad nas čekaju brige: upis na faks ili potraga za poslom

Komentara 1

BO
bobma
15:47 18.05.2016.

Maturantima iz Pitomače svaka čast na samostalnoj drukčijoj odluci, ali ovo 'ili ulica - ili kamilica' nema veze s novinarstvom. Upravo suprotno, VL, ovako pišu moralni higijeničari /u titoizmu: polit-komesari/.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije