Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
od 1. siječnja
Povratak na članak

Umjesto na jednom mjestu, građani će pritužbe podnositi u pet ministarstava

Ministarstvo turizma zaduženo je za inspekcijske poslove u području ugostiteljske djelatnosti i usluga u turizmu.

Komentari 7

TE
TechnoCroat
22:41 29.12.2013.

Vec vidim kako ce svako ministarstvo od njih 5 prvo pokusati uvjerit podnositelja da slucaj preda jednom od ostalih 4.

VL
Avatar ludi kekec
ludi kekec
10:23 30.12.2013.

baš super - sad više nitko neće biti ni za što odgovoran. slati će ljude od jednih do drugih vrata... sve dok ne izgube volju za pravdom.

VL
RE
rennes
08:59 30.12.2013.

Ovo je još jedan u nizu slučaja prodaje magle širokim narodnim masama! Ništa se na ovaj način ne reformira niti učini učinkovitijim! Ovako je samo prevažna uloga koju u svakoj državi ima inspektorat, razlomljena na hrpu komadića! Koliko će toe to doprinijeti kvaliteti rada, transparentnosti i uštedama nije teško za pretpostaviti! A za sve one koji redovito pljuju po državnim službama ide jedno malo pitanje; zašto s jednakom žestinom ne komentiraju i ne propituju vladajuće zbog čega se i dan danas na gotovo sve upravljačke, dakle šefovske pozicije, gdje je potrebna velika razina stručnosti, iskustva, znanja, ... postavlja krajnje nekompetentne i nestručne političke podobnike?!! A sustav ne funkcionira jednim velikim dijelom upravo zbog sveprisutnog političkog miješanja u upravnim i javnim tijelima, kao i političkog kadroviranja ljudi na odgovornim položajima, što generira glavninu svih problema oko državnih službi!

VL
Avatar airbizz
airbizz
12:30 30.12.2013.

pritužbe se moraju davati na jednome mjestu kako god se to mjesto zvalo,a onda se ministarstva moraju dogovoriti oko ovlasti u roku sedam dana.već osmi dan sankcionirati nerad(ako se ne dogovore).najidealnije je da se u općini urudžbira prigovor,jer općina i postoji za rad sa građanima.nema potrebe za raznim uredima i agencijama.

VL
VI
*vigor*
22:22 29.12.2013.

I vrijeme je da su rasformirali to leglo kriminala i korupcije! Previše je inspektora i akreditiranih laboratorija bilo potkupljivo! Mi, kao građani i potrošači, nismo imali baš nikakvu zaštitu od njih!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.