Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKA KOMISIJA: Rehn postaje povjerenik za gospodarstvo i novčarstvo, proširenje Bugarki Jelevoj ili Slovaku Šefčoviču
Povratak na članak

Umjesto liberalke Kroes, škverovima će se baviti socijalist Almunia

Dosadašnji povjerenik za proširenje Olli Rehn, inače sveučilišni profesor ekonomije, mogao bi postati povjerenik za gospodarstvo i novčarstvo.

Komentari 2

OB
-obrisani-
20:42 26.11.2009.

Rehn, kako bi bilo da nam ti digneš Jugoslaviju u nebesa? Mi ćemo udariti temelje kao i 1950 nakon što smo se privremeno bili riješili ustaTa. Vama bi to trebalo biti u interesu jer je u toku najezda 100 milijuna Albanaca na Europu. Mi smo krajišnici oduvijek na braniku krščanstva bili i želimo to i dalje biti. Lepi Ojhaa!

VL
OB
-obrisani-
17:33 26.11.2009.

Kako vidimo,europski birokrati razmjenjuju fotelje,čisto da im ne bi bilo dosadno.Malo promjene u životu uvijek dobro dođe.Nitko ih nije izabrao,ali su zato oni izabrali sami sebe.I pripremaju tone zakona,propisa,smjernica,direktiva koje jadnici moraju slušati.Što bismo mi Hrvati o brodogradnji znali?Ništa.Zato su tu dobre europske duše koje će nam pomoći da se riješimo svega.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.