Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UMJESTO KRUMPIRA I KUKURUZA

Bobičasto voće postalo hit na sjeveru Hrvatske: Kupce imaju iz cijele zemlje

19.07.2021.
u 07:50

Jasminka i Leo Lisjak imaju 13 sorti američkih borovnica. Godišnje uberu oko pet tona bobica. Opovrgavaju one koji misle da je ekološka proizvodnja neodrživa, skupa i neisplativa. Prijavljivali su se na natječaje i dobivali sredstva za opremu za preradu voć

Komentara 7

Avatar Bill Carson
Bill Carson
08:06 19.07.2021.

Mislim da to naši seljaci moraju prihvatiti. Vrijeme pšenice, kukuruza i krumpira je prošlo. Mali proizvođači moraju biti pametni. Stare kulture se jedino isplate velikim igračima.

Avatar horuk
horuk
08:38 19.07.2021.

Prava stvar a ne optuzivanje ovoga i onoga zbog jeftine konkurencije. Mislim da je to buducnost, kreativno ekolosko uzgajanje a ne mass produkcija necega sto se u Rusiji, SAD i drugdje proizvodi na ogromnim poljima koje mi nemamo, po niskoj cijeni o kojoj mi samo sanjamo.

VI
vidum
07:59 19.07.2021.

Pa mogu li američke i ruske borovnice skupa?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije