Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zloporaba
Povratak na članak

Umjesto da odradi kaznu, dao im donaciju

Iz udruge Pobjede navode kako se ne radi o osobnom interesu voditeljice, nego o nenovčanoj donaciji za napuštene pse

Komentari 5

JA
james49
09:37 30.08.2014.

I neka netko onda kaže kako hrvati nisu sposobna čeljad. Iz svega znamo izvuči osobnu korist. Da imamo pravu priliku, na Forbesovoj listi, prvih 100 pozicija bilo bi u našim rukama. Ali banda bjelosvjetska, guši nas na prvom koraku

VL
HA
harakiri
01:17 30.08.2014.

ja tu ne vidim ništa loše, donacija im je korisnija nego da im taj tip šeta pse

VL
Avatar mali322
mali322
09:03 30.08.2014.

Bitno da je frajer u zatvoru zbog toga a šta ovi mafijaši dobiju dva dana gubljenja krompira za milionske prevare to nikom ništa...a jesmo država za ku*ac

VL
VE
VegeLegica
11:39 30.08.2014.

ŠTo jest jest, nije legalno što je napravila, ali ništa nije odradila u osobnu korist, samo u korist azila i pasa. Nikoga nije oštetila, ništa nije ukrala. TKo ju ne poznaje, ne može ni tvrditi drugačije, a ona za taj azil živi i radi.. Velevažno su raskinuli ugovor, a baš me zanima tko će im sad primati kriminalce na društveno koristan rad kod sebe. Nitko..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.