Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIZ SLUČAJEVA PODIGNUTIH OPTUŽNICA

Umjesto birača, sve veći utjecaj pravosuđa na izbor vlada u svijetu

09.08.2023.
u 14:03

Kad političari nisu u stanju na izborima riješiti svoje odnose, politički se problemi preodijevaju u pravne, pogotovo u Americi, govori Žarko Puhovski

Komentara 6

ŠI
Šiba
14:21 09.08.2023.

Puhovski čovjek je uhvaćen u laži na sudu u Hagu .

TO
Tomi97
12:58 16.08.2023.

Puhovski većinom nema veze što govori! Amerika nije banana republika kao što je bila njegova Jugoslavija. Amerikom ne vladaju ljudi nego zakoni. Trump je optužen za devedeset jedno kriminalno djelo (Felony) . Riječ felony nema dobrog prevoda na hrvatski. Američki zakoni imaju stepene za različita kriminalna djela a felony je najteži stepen kriminalnog čina. Uzelo je puno vremena da se dokumentiraju kriminalna djela Trump-a i njegovih suradnika a sada konačno to je završeno i optužnice su objavljene. Hrvatski novinari mnogo puta ne razumiju subjekat o kojem pišu!

Avatar Foton
Foton
21:53 09.08.2023.

Skroz krivo. Americko pravosudje se bori da se prizna odluka birača koji su svrgli Trumpa svojim glasovima. Trump je taj koji ne postuje odluku naroda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije