Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
korisnici kredita
Povratak na članak

Umirovljenički krediti i do 84. godine

Umirovljenici su poznati kao uredni platiše koji prvo podmire kreditne obveze i režije te žive od onoga što im ostane

Komentari 7

TM
tony_montana
08:55 04.04.2017.

naravno, a uz simboličnu dvoznamenkastu kamatu, pod jamstvo morate ostaviti nekretnine koje vrijede najmanje deseterostruko od iznosa kredita. naravno procjena banke za tu istu nekretninu biti će 60% vrijednosti kredita. uz kredit dobijete i eutanaziju u paketu.

VL
PV
prcko.vitamincic
09:40 04.04.2017.

Želio bih upotrijebiti riječ lešinari, ali bi time uvrijedio rod ptica.

VL
AO
ante.oreskovic75
07:54 04.04.2017.

Svakako oni koji imaju ispod 2000 mirovinu.Raduju se i glupostima večernjeg!

VL
DO
doktorica
07:58 04.04.2017.

umjesto na lov na boce u kontejnerima,sada će umirovljenici(naravno oni koji su stažem zaradili mirovinu)navaliti na kredite!

VL
ZO
Zorica13
08:47 04.04.2017.

Kako vas samo nije stid pisati ovako bombastične naslove? Znate s kolikim mirovinama ljudi žive, i zaista su kreditno sposobni. I vi ćete jednog dana biti umirovljenici, pa neka vam tada Bog pomogne da budete trebali kredit....zar vam nije dosta da se još i izrugujete s narodom koji živi u ovoj "prekrasnoj" državi, da ne kažem glibu......

VL
DU
Deleted user
11:16 04.04.2017.

Bankarska bagra! Dobro da ne uvedu i kredite na tek umrle da imaju za sahranu.

VL
AA
aaagotal
09:50 05.04.2017.

Kakova je pak to "navljakuša"? Tko je izmislio tu gadost? Mladi ljudi, koji brinu za svoj očeve, majke, tete itd. moraju imati mogućnost bilo kakvog potpisivanja starih, a posebno dementnih ljudi! Ovakvim načinom, starci mogu zadužiti mlade za dva života? Znam, nema mladih, otišli su ili odlaze, no ovaj način bacanja udice starijim građanima svakako nije u redu! Koliko statistički gledano, ima staraca od 84 godine koji mogu trezveno razmišljati, jer iz vlastitog iskustva, moja mama sa 83 ne zna što je jučer jela, a nema dana kada nas ne obilaze kojekakvi trgovci, što telefonije, što struje, što kojekakvih osiguranja itd!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.