Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOKAIN ZA AFRIKU
Povratak na članak

Umirovljeni general Andabak: Razumijem, ali mi ne ide u glavu

U Rijeci ponovljeno suđenje generalu Ivanu Andabaku zbog 660 kilograma kokaina

Komentari 4

VI
vidimškoj
17:24 24.01.2012.

Kako mu je ušlo u glavu da je general?????

VL
MA
marras85
17:34 24.01.2012.

Takozvani general se ne osjeca krivim nista mu ne ide u Glavu, da imamo pravedno Prvosudje davno bi on bio u Przunu. ...

VL
MA
marras85
18:16 24.01.2012.

Takozvani general se ne osjeca krivim nista mu ne ide u Glavu, da imamo pravedno Prvosudje davno bi on bio u Przunu. ... Sta je ovo Gospodine Admine, Lopovu ne smijes reci da je Lopov, Kriminalcu reci da je Kriminalaclac itd. Objavite Text onako kako sam ga napisao, Unaprijed Hvala. Svako DJELO odnosno NEDJELO ima svoje Ime i Prezime.

VL
UT
utvara73
18:43 24.01.2012.

Sad moj narode vidiš šta se je sve u ratu i poraću radilo dok su svi ti kriminalci držali ruku na srcu i pjevali \"Ljepa naša\", tako se je financirala politika i politički pothvati i tako i dan danas stiže lova ispod stola nekim strankama zvana crni fond, to su uhvatili a štaje s onim kontejnerima koji su prošli i koji prolaze....naravno ništa jer netko mora i to raditi

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.